fbq
Blind Channel

Euroviisuehdokas Blind Channel aikoo valloittaa maailman: ”Nyt on aika nousta seuraavalle tasolle!” – sai tuekseen kansainvälisen levy-yhtiön!

Suomen euroviisuehdokas Blind Channel on allekirjoittanut levytyssopimuksen Century Media Records -levy-yhtiön kanssa. 

Bändi on erittäin innoissaan ja kiitollisia uudesta diilistä.  Heistä on suuri kunnia päästä mukaan yhden maailman suurimman raskaamman musiikkifirman kanssa. 

- Olemme työskennelleet valtavasti kahdeksan vuoden ajan ja nyt on aika nousta seuraavalle tasolle, yhtye kertoo tiedotteessaan. 

UMK-voittaja Blind Channel kyllästyi härmäläiseen hyssyttelykulttuuriin – laulaja Niko Vilhelm lataa: ”Suomesta puuttuu tsemppausmentaliteetti” 

Levy-yhtö on hyvin arvostettu raskaamman musiikin piireissä, sillä he ovat työskennelleet useiden kansainvälisesti tunnettujen artistien kanssa. Heidän joukossaan ovat monille pitkätukille tutut yhtyeet, kuten kuten Arch Enemy, Lacuna Coil, Ghostkid, Eskimo Callboy, Ignite, The Pretty Reckless ja Heaven Shall Burn

Näiden metallibändien joukkoon kuuluva Blind Channel tähtääkin hyvin korkealle tulevaisuudessa. 

Blind Channel - photo by Joona Mäki
Bändi värjäsi keskisormensa punaisiksi Euroviisuhin, koska heitä kiellettiin näyttämästä biisille olennaista käsimerkkiä. 

- Emme malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn näiden mahtavien tyyppien kanssa näyttääksemme, mitä ovat Blind Channel ja violent pop. Tällä viikolla aloitamme Euroopasta. Seuraava steppi: koko maailma!

Blind Channelin maailman valloitus ei ole täysin tuulesta temmattu idea, koska Century Media Recordsin johtaja Phillipp Shulte näkee bändin lupaavimpana suomalaisena metalliyhtyeenä. Tähän ei hänestä riitä pelkästään bändin mukaansa tempaavat kappaleet, vaan heidän energinen esiintymisensä on myös olennaista menestykselle.  

Blind Channel - photo by YLE_Mona Salminen
Yhtye kisaa Dark Side -kappaleellaan Euroviisujen toisessa semifinaalissa. 

Tajusitko tämän? Seiskan toimittajan huomio Blind Channelista sai Suomen viisuedustajat innostumaan: ”Se on lapsuuteni soundtrack!”

- Enemmän kuin koskaan, maailmanluokan bändeillä tulee olla erinomaiset biisit ja livekeikat, vaikuttava visuaalisuus, aktiivisuus kaikilla musiikin ja bisneksen osa-alueilla sekä vahva sitoutuminen tekemiseen. Näemme Blind Channelissa kaiken tämän, joten olemme sitoutuneita tekemään parhaan mahdollisen työn tälle upealle bändille, hän kommentoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Bändi nähdään Ylen kanavilla Euroviisuissa torstaina 20.5. klo 22 Suomen aikaa.