fbq
Esko Eerikäinen

Esko Eerikäinen avoimena isyyden tuomista haasteista, yksi asia huolestuttaa: "Se on semmoinen asia, mikä nykyään ehkä vähän hirvittää"

Juontaja Esko Eerikäisen ja ex-vaimo Martina Aitolehden tytär Victoria aloitti tänä syksynä seitsemännen luokan.

Victorian siirtyminen yläkouluun on jännittänyt huolehtivaa isää.

– Koko ajan sitä on korvat ja silmät herkillä. Toivon mukaan yläaste olisi mahdollisimman helppo, ja hän löytäisi hyviä ystäviä ympärilleen. Sitä tässä herkistellään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Isän ja tyttären läheinen suhde on pitkään ihastuttanut someseuraajia. Esko kertoo Seiskalle, että Victorian vanhenemisen myötä yhteiset tavat viettää aikaa ovat muuttuneet.

– Me keskustelemme nykyään aika paljon asioista. On paljon uusia asioita, mitä on tullut eteen. Meillä on napanuora venynyt, mutta silti pidämme toisistamme kiinni, hän juttelee.

Esko Eerikäinen ei voi sietää yhtä ihmistyyppiä - kuulutko itse näihin?

Esko Eerikäinen
Esko juonsi Seiskan 30-vuotissynttärit yhdessä Lola Odusogan kanssa.

Martina ja Esko ovat kummatkin näkyvästi esillä julkisuudessa. Victorian ympärillä tiedetään, että vanhemmat ovat julkkiksia.

– Se on semmoinen asia, mikä nykyään ehkä vähän hirvittää. Toivottavasti se ei käänny häntä vastaan, Esko miettii vakavana.

Hän ei kuitenkaan ole lopulta kovin huolissaan, sillä Victorian oma suhtautuminen asioihin on järkevä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Vicke on tosi sinut asioiden kanssa. Vaikka hän lapsi onkin, hän tietää tasan tarkkaan kuka hän on. Itsevarmuus, empaattisuus ja hyväsydämisyys kantaa pitkälle elämässä, isä hymyilee.

Esko Eerikäinen tilittää julkkiksena deittailemisen kiroista: ”Lähtökohta on helvetin huono”