fbq
Kotimaa
30.08.2022 16:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen ei voi sietää yhtä ihmistyyppiä - kuulutko itse näihin?
Kotimaa
30.08.2022 16:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suosikkijuontaja Esko Eerikäinen, 48, ihmettelee joidenkin ihmisten käyttäytymistä.

Töitä kovasti painava juontaja, Hunks-tanssija ja Salkkareissakin näyttelevä Esko Eerikäinen ehti tänään kuitenkin myös kuntosalille urheilemaan. Tämän lisäksi miehellä oli pieni kahvitauko ulkoilmassa.

- Ai ai, hetki omaa aikaa. Vicke on koulussa, ja tässä vaan istuskelen ja oon vaan. Vähän kylmä täällä kyllä on, ei täällä enää shortseissa pärjää, mies miettii Instagram-tarinoissaan.

Lue myös: Tämä sai Esko Eerikäisen osallistumaan deittiohjelmaan: ”Halusin…”

Päivä pilalle

Seuraavana hetkenä rauhallinen hetki vaihtui kuitenkin täysin toisenlaisiin tunnelmiin, kun Esko avautui kokemastaan auton ratissa.

- Ihana päivä voi mennä nopeasti pilalle ihan pikkuasioilla. Niin kuin jalankulkijat, keille sä annat tietä hyvissä ajoin jalkakäytävällä... Aikuiset lähinnä. Lapset yleensä moikkaa tai hymyilee, mutta sitten aikuiset, eikä läheskään kaikki, mutta siis jotkut sellaiset, kuten esimerkiksi tänäänkin aamulla sattunut tulemaan. Niin sitten, kun sä pysähdyt siihen jalkakäytävälle antaaksesi niille tietä, niin silti ne katsoo sua silleen niinkuin murhaavasti.

Ikävä mulkaisu harmittaa

Eskolla ei ole hajuakaan, miten ikävään tilanteeseen pitäisi suhtautua.

- Silleen niinku, mitä ne odottaa. Että mä avaisin ikkunan ja antaisin niille rahaa vai taputuksia vai haleja vai onko se vittu vaikea edes vaikka hymyillä tai nostaa kättä, että "terve" tai vaikka sitten vain katsoa vaikka eteenpäin olla tekemättä yhtään mitään. Semmoinen niinku mulkaisu, semmoinen vittumainen mulkaisu, niin... Esko pyörittelee päätään.

Lue myös: Martina Aitolehti kertoo uutuuskirjassaan pettäneensä Esko Eerikäistä - nyt kommentoi Esko itse