fbq
Esko Eerikäinen avoimena elämänsä hirveimmistä treffeistä: ”Seuralaiseni oli vähän ihmeissään” | Seiska
Kotimaa
09.10.2021 19:32
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen avoimena elämänsä hirveimmistä treffeistä: ”Seuralaiseni oli vähän ihmeissään”
Kotimaa
09.10.2021 19:32
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Radio Novan iltapäivän suosikkijuontaja Esko Eerikäinen, 47, paljasti äskettäin pintapuolisesti iltapäiväohjelmassaan mieleenpainuvimmat treffinsä, mikä muuttui kertaheitolla painajaiseksi, jonka mies muistaa vielä vuosienkin jälkeen. Seiska päätti soittaa Eskolle ja selvittää, mikä homma ja mitä tuolloin todella tapahtui.

- Siis tästä on jo vuosia. Olin erään ihmisen kanssa kahvilla, tai kai sitä nyt voi treffeiksikin sanoa. Kahvilassa, missä olimme oli kissoja vapaana jokunen. Minulla on astma, ja sain siellä kissoista hengenahdistusta. Jouduin poistumaan lähes samantien. Seuralaiseni oli vähän ihmeissään, koska en ollut hänelle kertonut astmastani.

- Taisivat olla tähänastisen elämäni lyhyimmät treffit, Esko nauraa.

Lue myös: Esko Eerikäisen kestosairaus puhkesi armeijassa: Tarvitsen lääkettä joka päivä!

Haikeana jäähyväiskiertueelle

Scandinavian Hunks -show-ryhmä ilmoitti äskettäin lopettavansa yli 20-vuotisen uransa. Esko on ollut ryhmässä mukana sen alusta saakka välillä enemmän ja välillä vähemmän.

- Viime Hunks-keikasta taitaa olla peräti 6-7 vuotta. Kaksikymmentä vuotta missä tahansa jutussa on tosi pitkä aika, ja mikä olisi hienompi tapa lopettaa kaikki, kun tehdä se isosti. Vaikka tässä onkin lopettamisesta haikea fiilis, niin onhan se nyt kiva lähteä taas kiertämään Suomea ja saada sitä fiilistä, mitä lavalla oleminen antaa.

- Päätöskiertue on iso spektaakkeli myös visuaalisesti. Uskon, että tämän luokan lopetusshow'ta tuskin Suomen mittakaavassa on ennen nähty, Esko paljastaa.

hunks
Hunksit suuntaavat maaliskuussa päätöskiertueelle.

Lue myös: Kävelytti narttua! Esko Eerikäinen bongattiin Martina Aitolehden räyhääjänä tunnetun Nalan seurasta – exä päätyi koiravahdiksi