fbq
Erna Husko

Erna Huskon peppupäivitys hämmentää: ”Mikä tämän tarkoitus oli?”

Fitness-vaikuttaja Erna Husko, 25, tykkää mennä takapuoli edellä someen, eli kaunotar päivittää usein päivänsä tunnelmiaan Instagram-tililleen niin, että hänen treenatun vartalonsa kurvit korostuvat. 

- Keskellä viikkoa lepopäivät ovat aliarvostettuja. Nyt laukut taas pakattuna ja nokka kohti Helsinkiä muutamaksi päiväksi. Tekipä hyvää rentoutua ja vaan olla, Erna on kirjoittanut parin päivän (22.2.) takaiseen postaukseensa. 

Kuulumisten kuvituksena on video, jossa personal trainer näyttää tekstinsä todeksi. Ihonvärisiin, tiukkoihin ja leveälahkeisiin housuihin sekä punaiseen toppatakkiin pukeutunut Erna katsoo iloisena kameraan laittaessaan täyteen sullotun pakaasinsa maahan. Ennen kun hän sujahtaa autoon, hän keikistelee vielä kerran kameralle. Katsojalle klipin pääosassa on etualan valtaava peppu. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaikka Ernan seuraajat ovat tottuneet daamin peppuposeerauksiin, kommentissa ihmetellään, mikä videon tarkoitus oikeasti on. 

- What was the point of this vid (suom. mikä tämän videon tarkoitus oli), ulkomaalaisen Insta-tilin takaa kysellään.

Takapuoli on valokeilassa todella usein, kun vilkaisee Ernan Instgram-postausten kuvien kattaukseen.

Seiska on aiemmin uutisoinut Ernan ja sometähti Jaakko Parkkalin suhdehuhuista. Kyyhkyläiset ovat myös esimerkiksi lomailleet yhdessä Unkarissa, Budapestissa.

Suhdehuhut totta? Erna Husko ja Jaakko Parkkali suuntasivat yhdessä ulkomaille

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tiiviisti toistensa kanssa aikaa viettävät Erna ja Jaakko eivät toistaiseksi ole vahvistaneet romanssihuhuja. Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi kaksikon turkulaisesta ravintolasta viime lauantaina (18.2.). Kaksikon hellyydenosoitukset eivät jääneet muilta paikalla olleilta huomaamatta.

Ooh, Erna Husko ja Jaakko Parkkali viettivät romanttista treffi-iltaa - paljonpuhuvat kuvat!

Törkyparkkikuningatar Erna Husko jäi jälleen lappuliisojen kynsiin: "Mä vaan nauran näille sakoille"