fbq
Kotimaa
05.02.2023 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Erna Husko
Törkyparkkikuningatar Erna Husko jäi jälleen lappuliisojen kynsiin: "Mä vaan nauran näille sakoille"
Kotimaa
05.02.2023 14:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Tubettaja Jaakko Parkkaliin yhdistetty fitnesskaunotar Erna Husko tunnetaan ennen kaikkea sporttisena vaikuttajana, mutta hän on saanut myös epäedullisen lempinimen. Erna nimittäin tiedetään myös törkyparkkikuningattarena.

Erna on ansainnut nimityksensä pysäköityään punaisen Mercedes-Bentzinsä milloin keskelle kävelytietä, milloin supermarketin invapaikalle. 

Parkkisakkojen keräilijänä tunnettu Erna pokkasi marraskuussa 30 euron pysäköintivirhemaksun suoritettuaan parkkimaksun vahingossa väärään paikkaan, ja tammikuussa Seiskan lukija bongasi Mersun Helsingin Kampissa osittain jalkakäytävälle pysäköitynä.

Lue myös: Nyt nousi peppu penkistä aivan väärässä paikassa! Fitnessmalli Erna Huskon törkyparkki ärsyttää Helsingissä - kuva!

Eilen (4.2.) Erna pajasti Instagram-sivunsa vuorokauden näkyvissä tarinoissa auton tuulilasinpyyhkimien hellästä huomasta löytyneen jälleen uuden sakkolapun. Kaunotar vaikuttaakin varsin kyllästyneeltä jatkuviin maksuihin.

- Mä vaan nauran näille sakoille, hän täräyttää julkaisemallaan videolla.

Ernan mukaan hän ei ole tehnyt mitään väärää.

- Faktahan on se, että olin maksanut tuon lipukkeen. Olin parkkeerannut ruutujen sisälle, olin parkkeerannut kaikin mahdollisin keinoin ja silti sain sen sakon.

- En oikeasti enää jaksa taistella. Mitä minun pitäisi tehdä? En tiedä itsekään, hän huokaa.

Lue myös: Erna Husko sai taas parkkisakot ja kävi hemmotteluhoidossa: ”Tämä tuntuu niin oudolta ja laittomalta”

Videon päälle hän on kirjoittanut teorian, jonka mukaan pysäköinninvalvojat liki vainoavat häntä.

- Oon ihan varma et se johtuu jo tästä rekkarista. Koska kk/parkkimaksun oon hoitanut tuolla alueella ja kaikki pitäis olla ok. Täytyy taas ottaa yhteyttä.

- Forreal onks tää joku vitsi, hän jatkaa seuraavassa kuvassa, ja on merkannut Helsingin kaupungin pysäköinnin Instagram-tilin kuvan yhteyteen.

Lue myös: Erna Huskon liikennekäyttäytyminen herätti jälleen tunteita – kuva

Harmitus on kuitenkin saanut väistyä, sillä Erna on suunnannut kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Fitnesstähti matkasi eilen nimittäin Ouluun.

Hän on ikuistanut itsensä säteilevänä lentoaseman wc-tilassa.

- Viis sakoista koska fiilis on oikeesti super super hyvä, hän hehkuttaa kuvan yhteydessä.

Sakoille naureskelu ei Seiskan tietojen mukaan ole Ernalle uutta. Eräs Seiskan lukija yllättyi sometähden reaktiosta todistettuaan tämän sakkoruljanssin Naantalissa viime kesänä.

- Hän tuli autolleen ja huomasi sakot. Ensimmäinen asia minkä hän teki, oli kuvata sakkolappu. Sitten Erna ja hänen ystävänsä vain nauroivat tilanteelle. Erna oli puhelimellaan aika pitkään ennen kuin he lähtivät paikalta, Seiskalle ihmeteltiin. 

Lue myös: Törkyparkkikuningatar teki sen taas! Erna Husko nauroi parkkisakoilleen: paljonpuhuvat kuvat julki

Ernan auto
- Naantali on täynnä parkkipaikkoja, mutta Erna oli kuitenkin päättänyt ajaa autonsa mahdollisimman lähelle rantaa, Seiskalle supistiin heinäkuussa.