fbq
jyrki 69

Erika Vikmanista eronnut Jyrki 69 teki paluun someen − ökyloma Jenkeissä!

Rokkari Jyrki 69, 54, on tunnettu aktiivisuudestaan Instagram-somepalvelussa. 

Erika Vikman ahdistui! Vain elämää -kohusuhteen päättymisen taustat paljastuivat: Jyrki 69 liekehti

Useana päivänä viikossa Instagramiin feed-kuvia julkaisevan The 69 Eyes-yhtyeen solistin someaktiivisuus tyssähti joulukuun lopussa kuin seinään. 

Tuolloin viimeisin kuva tummanpuhuvasta rokkarista on julkaistu vuoden viimeisenä päivänä, eli samoihin aikoihin, kun Seiska paljasti Jyrkin ja poptähti Erika Vikmanin, 29, suhteen päättyneen. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Erika alkoi ahdistua. Kun alkuinnostus ja rakastumisen huuma haihtui, hän koki Jyrkin innokkuuden kuristavana, Seiskalle kerrottiin. 

Nyt on syntistä! Erika Vikman pelmahti punaiselle matolle ultrakireässä ja avonaisessa iltapuvussa – kehui Seiskaa ja kommentoi parisuhdetilannettaan

Nyt Jyrki on ilmeisesti saanut paranneltua haavojaan tarpeeksi palatakseen someen. 

Rokkari julkaisi torstaina (19.1.) päivityksen, josta selviää hänen viettävän aikaa Yhdysvalloissa Beverly Hilton-ökyhotellissa. 

Aiemmin Erika on tykkäillyt ja jopa kommentoinut Jyrkin julkaisuja aktiivisesti, mutta uuteen otokseen hän ei ole reagoinut mitenkään. 

Seiska kertoi aiemmin, miten Jyrki löysi Jenkeissä seurakseen viehkeää naisseuraa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rokkari nimittäin esiintyi yllättäen tatuointitaitelija Kat Von D:n, 40, sosiaaliseen mediaan. Kat on kuvannut goottirokkaria, joka istuu lattialla seurustelemassa kaunottaren lapsen kanssa.

Erika Vikmanista eronnut Jyrki 69 viihtyy kansainvälisen kaunottaren seurassa!