fbq
Jennika Vikman

Erika Vikmanin Jennika-sisko häikäisee Espanjassa - juhlii Dannyn kanssa

Jennika Vikman, 27, julkaisi Instagramissaan kuvan itsestään Aurinkoisessa Malagassa. Kevyt, navan paljastava paita ja iloinen hymy kertovat, että hän viihtyy.

-    En eka tunnistanut sua! Ihana kuva kylläkin! Kommentoi Saija Vikman, Erikan ja Jannikan äiti.

Tässä on Erika Vikmanin isä - jyrähtää tyttärilleen: "Se on henki pois"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laulaja Jennika on Espanjassa osana Dannyn juhlakiertueen viimeistä keikkaa Fuengirolassa. Jennika oli julkaissut nimittäin Instagram-tarinassaan iloisen kuvan Dannyn kanssa, jossa onnittelee häntä. Jennika toimii Dannyn taustalaulajana.

-    Vielä mestari jaksaa! Jennika kirjoittaa, mainiten julkaisussa myös Dannyn 80-vuotis juhlakonsertista.

Dannyn järjestämä 80-vuotis juhlakiertueen viimeinen keikka järjestettiin Fuengirolan Feria-alueella. Kyseessä on Ilkka ’’Danny’’ Lipsanen koko Suomen kattavan kiertueen päättävä konsertti, joka päättyi ’’Suomen eteläisimpään kaupunkiin’’, Espanjan aurinkorannikolle.

Näin Erika Vikman reagoi alastonkuvista nousseeseen kohuun

Laulajasisaruksista toinen, Erika, ei kuitenkaan seurannut siskoaan Espanjaan. Syynä oli tietysti samana päivänä Dannyn keikan kanssa ollut Erikan Syntinen kevät-kiertueen keikka Himos Areenalla, Jämsässä.

Erika ja musiikkineuvos ''Iso D'' Danny rupesivat pyörimään yhdessä, kun Erika osallistui tangokuningatarkisaan. Seurustelun alettua myös Jennika tutustui Dannyyn paremmin, ja alkoi toimia hänen taustalaulajanaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tadaa! Erika Vikmanin mehukas pyllynpyöritys sai kamerankin sekaisin