fbq
Erika Helin

Erika Helin heitettiin ulos liian paljastavan asun takia ravintola Teatterista - kuva!

Onlyfans-sivustolle paljastelevaa materiaalia julkaiseva Erika Helin talutettiin lauantaina ulos helsinkiläisestä yökerhosta.

Arkistovideo: Erika Helin muuttaa Maltalle

Erika Heliniltä suoraa tilitystä alkoholikulttuurista: "Tyhjensin tuhansien eurojen edestä samppanjaa lavuaariin"

Maltalla asuva Erika on parhaillaan Suomessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sometähti kertoo Instagramin tarinoissaan, ettei juhlailta kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan. Hänet nimittäin talutettiin helsinkiläisestä ravintola Teatterista pihalle, omien sanojensa mukaan liian paljastavan pukeutumisensa takia.

- Kyllä oli hämmentynyt olo, kun eilen olin keskittynyt hyväntuuliseen keskusteluun kavereiden kanssa, niin yllättäen järkkäri tuli mut siitä hakemaan pois, ilmoitti et mun tulee poistua, talutti ulos baarista vaikken mitenkään vastustellut, ja mennessä kovaan ääneen tylytti mun asuvalintaa. Hän sanoi, että kyseessä on K24 aiakuisten baari, viitaten mun toppiin, ja jotain siitä, ettei mun tarvitse heillä enää asioida, Erika tilitti sunnuntaina (18.12.) Instagramin tarinoissaan.

Ravintola tunnetaan julkkisten pintaliitopaikkana.

- Olisinhan tietysti voinut hakea narikasta toisen paidan jos asiasta olisi huomautettu - omasta mielestäni kyllä ristiriitaista edes ottaa asiakas sisälle jos asu ei sovellu. Ei ole sopivaa jälkeenpäin muuttaa mieltä, enkä ymmärrä miksi asiakkaan nöyryyttäminen oli tarpeellista tässä. Mysteeriksi jäi, miksi hän käyttäytyi niin agressiivisesti ja halusi mennä henkilökohtaisuuksiin. Mun mielestä tilanne oli uhkaavan tuntuinen. Tuli mieleen, että oliko tässä joku muu syy taustalla? Tosi ikävä juttu kuitenkin, Erika kirjoitti.

Erika Helin on vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti. Hän oli myös Paratiisihotelli Suomi -sarjassa 2015.
Erika Helin on vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti ja mukana myös Paratiisihotelli Suomi -sarjassa 2015. Lisäksi hänet muistetaan suhteestaan räppäri Gettomasan kanssa.

Erika Helin toipuu shokkierosta: Parempi, että pääsin pettäjä-Ramzista eroon

Erika kertoo, ettei ole aiemmin joutunut vastaavaan tilanteeseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Noh eka kerta kaikkea, näköjään myös baarista ulos lentämistä ilman häiriökäytöstä. Toivottavasti tämä ei ole Teatterin yleinen linja.

Erika julkaisi somessa myös kuvan illan asustaan. Toppina on bikinimallinen vaaleanpunainen yläosa, jossa on sydämiä.

- Ps. Musta toi toppi on söpö. Ja sen kanssa mulla oli mustat, korkeavyötäröiset suorat housut. Oon ehkä liian tottunut toisen kotimaani pukeutumiskulttuuriin - siellä paljon rennompaa, Erika miettii ja pyytää seuraajiaan antamaan mielipiteensä, oliko ulos lentäminen ansaittua.

Moni Erikan someseuraaja oli käynytkin kommentoimassa asuvalintaa.

Bikinien yläosalta tuo enemmän näyttää kuin topilta, kirjoitti yksi.

Siistiin yökerhoon uimavaatteissa. Olisin antanut porttikiellon, täräyttää toinen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Joku tiukkapipoinen asiakas ehkä valittanut. Kai sitä aikuiset saa pukeutua yökerhoon miten haluaa. Nätti asu (liekkiemoji ja sydän) ihme meininki välillä täällä Suomessa, miettii kolmas.

Sulla on hyvä tyylitaju. Olet näyttävä Lady, arvioi neljäs.

Päästääkö povipommi sinusta synnit pihalle? Erika Helin palasi Suomeen hekumallisena nunnana: ”En voisi olla enempää innoissani”

Erika Helin vuokrasi Turkista tuhansien eurojen Onlyfans-huvilan: ”Törkeän siistejä alastonkuvia”