fbq
Kotimaa
19.03.2021 22:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Juho Lipponen, instagram
Erika Helin nunna. Kuva Juho Lipponen
Päästääkö povipommi sinusta synnit pihalle? Erika Helin palasi Suomeen hekumallisena nunnana: ”En voisi olla enempää innoissani”
Kotimaa
19.03.2021 22:21
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Juho Lipponen, instagram

Maltalle muuttanut suomalainen povipommi Erika Helin on palannut kotimaahansa. Syksyllä Suomen tomut karistanut malli viettää kevään Suomessa, sillä hän on mukana uudessa elokuvaprojektissa. Hän näyttelee The Creeps -leffassa, jonka kuvaukset aloitettiin tällä viikolla Jyväskylässä. 

- Vihdoin voin paljastaa, miksi tulin takaisin Suomeen kevääksi. The Creeps -elokuva. Tämä on ensimmäinen elokuvaroolini, enkä voisi olla enempää innoissani, Erika hehkuttaa englanniksi Instagramissa.

Lue myös: Bätäng! Paljaan povipommin varustus häikäisee luonnonvalossa – Erika Helin päästi varustuksensa vapaaksi vaatteiden kahleista! 

Ensimmäinen elokuvarooli on myös jännittänyt Erikaa kovasti, mitä hän pitää täysin turhana nyt, kun kuvaukset ovat alkaneet. Hän silti paljasti huvittavan tarian siitä, miten reagoi, kun hän sai tietää saaneensa roolin leffasta. 

- Kun sain tietää saaneeni roolin elokuvasta, huusin ja kiljuin Maltan kaduilla. Ympärillä olevan ihmiset katsoivat, mikä minulle tuli. Hienoa päästä tekemään töitä kovanluokan ammattilaisten kanssa, Erika Helin kertoo elokuvan tiedotteessa.

Povipommi julkaisi leffan kuvauksista Instagram-tilillään muutamia kuvia, joissa hän on pukeutunut nunnan vermeisiin. Samankaltaisessa koltussa Erikan kanssa poseeraa yksi vuoden 2019 Miss Suomi -finalisteista Katariina Juselius. Molemmat mallit näyttävät vaatteissa syntisen kauniilta, eikä heiltä hupia ole puuttunut kuvausten aikana otoksista päätellen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Elokuva

Missikisoista tuttujen neitojen lisäksi The Creeps -elokuvassa on tunnettuja suomalaisia julkisuuden henkilöitä, kuten Arman Alizad, Ismo Leikola ja Iiro Panula. Leffan päätähtinä on kuitenkin yhdysvalloista kotoisin olevat näyttelijät Chris Cavalier ja Christopher Lambert, joista jälkimmäisen kohtaukset kuvataan vasta huhtikuun puolella Vuokatissa.

Lue myös: Tiesitkö? Ju-jutsu-mestari Auvo Niiniketo pelasti Arman Alizadin tv-uran! 

Elokuvan tarinassa kaksi amerikkalaista nuorukaista valmistautuvat juhlimaan Vuokatin laskettelukeskuksessa järjestettävässä Monsterfest-tapahtumassa, mutta juhlat saavat yllättävän käänteen, kun pienet ja tappavat Creepsit valtaavat paikan. Ei ole siis ihme, että leffa on saanut inspiraationsa 1980-90-luvun klassikkoelokuvista, kuten Gremlins, Critters, Highlander ja American Pie

arman alizad
Arman esittää leffassa poliisia. Kuva Juho Lipponen.

Ihastui Suomeen

Pääroolia näyttelevä Chris voi näyttää tutulta, sillä hän on vuoden 2018 Life of the Party -komediaelokuvassa ja Hidden Figures: varjoon jääneet -kauhuleffassa. 

Lue myös: JUURI NYT: Kansainvälistä menestyssarjaa kuvataan Suomessa - kuvasryhmä parhaillaan Kalliossa! 

Suomesta näyttelijä on todella innoissaan, koska on maassa ensimmäistä kertaa. 

- Tämä on minulla upea ja uskomaton kokemus, sillä olen ensimmäistä kertaa vierailulla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ensimmäinen aamuni Suomessa oli satumainen. Heräsin Vuokatista, missä näin auringon nousevan lumikinosten takaa. Se oli jotain, mitä olen nähnyt aiemmin vain elokuvissa. Se oli todella kaunista. Chris kehuu. 

creeps
Elokuvan päähenkilöt Zach (vasemmalla oleva Chris) ja Joe (oikealla oleva Kheba Touray) hämmentyinenä. Kuva Juho Lipponen.  


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »