fbq
ensitreffit alttarilla -Venla, ensitreffit alttarilla -karl

Ensitreffit alttarilla: Venla ja Karl - näin suhteelle kävi yhdeksän viikkoa kuvausten jälkeen

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas tuotantokausi päättyy tiistaina (7.12.) MTV3:lla esitettävään jaksoon. Avioituneet parit tapaavat vielä kerran asiantuntijat yhteisen pöydän ääressä. Ohjelma on kuvattu yhdeksän viikkoa sen jälkeen, kun kauden kuvaukset päättyivät viime kesänä.

Kauden neljästä parista jopa kolme jatkoi avioliittoaan kesän kuvausten jälkeen. Venlan ja Karlin kohdalla päätös jatkaa yhdessä saattoi olla katsojille yllätys, sillä kaksikon yhteiselämä oli melkoista vuoristorataa väärinymmärryksineen ja yhteydenottoineen.

Venla ja Karl kertovat ohjelmassa, että he ovat jatkaneet suhdettaan etäsuhteena kesän jälkeen. Venla asuu Turussa ja Karl Keravalla. Pari on nähnyt toisiaan kuvausten jälleen melkein joka viikonloppu.

Paljastuiko Ensitreffit alttarilla -sarjan lopputulos etukäteen? Karl ja Venla yhdessä TTK:n kulisseissa

- Etäsuhteessa me ei joka päivä pystytä näkemään. Päivittäin laitetaan viestejä ja myös soitellaan usein. Ei nyt ihan joka päivä, mutta aika usein kumminkin puhutaan illalla videopuhelu, Venla kertoo.

Ensitreffit alttarilla -Venla, Ensitreffit alttarilla -Karl
Karl ja Venla menivät kesällä naimisiin ohjelmassa.

Venla nauttii kaukosuhteessa siitä, että toisen näkemisen hetkellä osaa arvostaa yhteistä aikaa enemmän, kun ei koko ajan ole yhdessä. Karl on samaa mieltä, mutta linjaa, ettei haluaisi elää loppuelämäänsä etäsuhteessa.

Suosio yllätti Ensitreffit alttarilla ohjelman Karlin: "Jotkut saattavat tsempata tai sanoa tykänneensä minusta ja Venlasta"

Molemmat ovat sitä mieltä, että kuvausten jälkeen suhde on muuttunut rennompaan suuntaan.

- Ollaan me tässä ajassa lähennytty ja opittu tuntemaan toisiamme, Karl sanoo.

Kaksikko on myös tavannut toistensa lapsuudenperheet.

- Olemme molemmat alusta saakka ajatelleet, että tämä on koko elämän läpi kestävä prosessi eikä mikään kahdeksan viikkoa kesällä. Meillä ei ole mitään deadlinea. Koko elämä on aikaa, Venla summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Karl myöntää ohjelmassa tunteensa Venlaa kohtaan.

- Kyllä mä oon häneen aika vahvasti ihastunut, ehkä vähän enemmänkin kuin ihastusta.

Karl kiittää ohjelmassa puolisoaan.

- Kiitos, että olet siinä. Olet ollut aina täysillä mukana tässä, vaikka mä en oo sitä aina huomannut tai ymmärtänyt, Karl sanoo ja saa Venlan herkistymään.

- Haluan kiittää sua siitä, että olet ollut aina siinä tukena, vaikeinakin hetkinä. Et ole säikähtänyt sitä, koska mun kiihkeä lattaritemperamentti on saattanut vähän näyttää kasvojaan. Oot kuitenkin pysynyt vierelläni, Venla sanoo.

- Ei se mitään. Minussakin on hankalat puoleni, Karl päättää.

Ensitreffit alttarilla -Tuulalle satelee treffipyyntöjä - näin televisiossa jätetty kaunotar suhtautuu vokotteluihin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy