fbq
Sanna Marin.

Emma-gaalassa sädehtinyt Sanna Marin jätti Markus Räikkösen lapsenvahdiksi – paljasti Seiskalle uuden harrastuksensa: ”Siitä saa paljon voimaa”

Emma-gaalassa palkitaan vuosittain kotimaisia musiikkialan tekijöitä. Parhaillaan käynnissä oleva gaala on pullollaan muusikkoja ja muita tähtiä, mutta tälläkin kertaa suurimman kuhinan on saanut aikaiseksi pääministeri Sanna Marin (sd.).

Sankan toimittajajoukon piirittämä pääministeri kertoi olevansa odottavissa tunnelmissa illan musiikkiesitysten suhteen ja jännittävänsä, ketkä kaikki saavat gaalassa Emma-pystin kainaloonsa.

Hänen oma Emmansa oli jäänyt kotiin – kuten myös Emma-gaalan kutsuvieraslistalla ollut aviomies Markus Räikkönen.

– Minä olen täällä Emma-gaalassa ja mieheni Markus on Emma-tyttäremme kanssa kotona. Emma täytti juuri viime viikonloppuna viisi vuotta, pääministeri Marin kertoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanna Marin saavutti Instagramissa uskomattoman rajapyykin

Sanna Marin sädehti Emma-gaalassa kirpputorilta löytämässään mekossa.
Pääministeri Sanna Marin sädehti Emma-gaalassa kirpputorilta löytämässään mekossa.

Musiikki näyttelee tärkeää osaa pääministeri Marinin arjessa. Himoliikkujaksi tunnustautuva pääministeri pistää kuulokkeet korville ja soittolistan soimaan lähtiessään lenkille tai muutoin urheilemaan.

– Ihan päivittäin tulee kuunneltua monenlaisia kappaleita. Soittolistassani on niin kotimaisia kuin ulkomaisia artisteja, Marin kertoi.

– Musiikki on iso osa omaa elämääni. Pidän liikkumisesta ja urheilusta. Samalla kuuntelen musiikkia.

Pääministeri Marinin mukaan liikunta on oivaa vastapainoa kiireiselle työlle.
Pääministeri Marinin mukaan liikunta on oivaa vastapainoa kiireiselle työlle.

Sanna Marinilta poikkeuksellinen tunteenpurkaus – liikuttuu kyyneliin viihdeohjelmassa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiskalle Sanna Marin kertoi keskittyvänsä talvisin muuhun kuin itselleen rakkaaseen juoksuun.

– Talvella en niinkään juokse ihan sen vuoksi, että pyrin välttämään kaikkia lajeja, joissa on minkäänlainen loukkaantumisvaara. Nyt aika paljon jäätä teillä, mutta kävelen paljon, Marin kertoi ja paljasti aloittaneensa uuden harrastuksen:

– Tänä vuonna olen aloittanut joogan. Minulla on myös kuntosaliharrastus, jonka lisäksi olen käynyt ryhmäjumpissa. Urheilu on kyllä sellainen asia, joka tuo energiaa. Työ on kiireistä, mutta urheilusta saa paljon virtaa ja voimaa.

Entä nähdäänkö pääministeri tulevanakin keväänä kannustamassa Leijonia lätkän MM-kotikisoissa Tampereen Nokia-areenalla?

– Katsotaan, onko mahdollista osallistua. Viime vuoden MM-kisat ovat hyvin muistissa ja meillähän kävi niissä erinomaisesti, Sanna Marin myhäili Seiskalle.