fbq
Emilia

Emilia, 20, joutui järkyttävän hirmuteon uhriksi: Minut joukkoraiskattiin kostoksi!

20-vuotias suomalainen Emilia (nimi muutettu) on joutunut kokemaan jotain, jota yhdenkään naisen ei koskaan pitäisi. Hänet joukkoraiskattiin raa’asti.

Toimittajan edessä istuva pieni ja heiveröinen nainen on menettänyt luottamuksensa ihmisiin. Emilia on luvannut antaa haastattelun kokemuksistaan raiskauksen ja vapaudenriiston uhrina.

Tapaamisen sopiminen on ollut vaikeaa, koska Emilia pelkää.

– En uskalla nähdä enää vanhoja ystäviänikään kuin julkisilla paikoilla, Emilia sanoo vakavana.

20-vuotiaan naisen ahdistuksen ymmärtää, kun kuulee, mitä usko ystävyyteen on tuonut hänen elämäänsä.

Kaikki alkoi aivan tavallisena viikonloppuyönä, kun Emilia sai viestin noin puoli vuotta tuntemaltaan mieheltä, joka pyysi häntä ajelulle.

Emilia tunsi, että mieheen voi luottaa. He olivat vain ystäviä, mutta miehen vaimo oli tehnyt jo aiemmin selväksi, ettei hyväksynyt Emiliaa miehensä ystäväksi. Ilmeisesti hän luuli, että heidän välillä oli enemmänkin kuin ystävyyttä.

- Se ei pidä ollenkaan paikkaansa. Meillä ei ollut mitään seksisuhdetta tapahtuma-aikaan tai edes tunteita toisiamme kohtaan, Emilia selvittää.

Mies ajoi Emilian omalle kotipihalleen, jossa odotti miehen vaimo ja kaksi miestä. Kolmikko nousi autoon ja alkoi hakata Emiliaa. Hänet ajettiin metsätiellä, jossa hänen käskettiin ottaa housut pois. Pienikokoinen nainen ei voinut vastustella ja seuraavaksi tapahtuneesta hirmuteosta hän kärsii lopun elämänsä.

Joukkoraiskaus kesti pitkään.

- Lopulta toivoin, että he olisivat vain tappaneet minut. Olin niin loppu, Emilia kertoo.

Lue Emilian tarina tänään ilmestyneestä Seiskasta.