fbq
Temptation Island Suomi Joanna

Ehkäisykohu! Varatun TIS-Henkan ja sinkku-Joannan seksikohtaus raivostutti somekansan - nyt puhuu viettelijätär: "Kerron nyt, mitä fiiliksiä tunsin siinä tilanteessa"

Joanna Lehto, 20, on yksi tämän kauden seksikkäistä naissinkuista, jotka viettelevät varattuja miehiä Temptation Island Suomessa.

Joanna on myös yksi tämän kauden kohutuimmista sinkuista. Hän on tähän mennessä jo onnistunut viettelemään varatun Henkan.

Temptation island suomi Henkka Joanna

Seksiä sinkku-Joannan kanssa harrastanut Henkka perustelee pettämistään Temptation Islandin iltanuotiolla: "En halunnut tuntea, että minut on hylätty"

Keskiviikon jaksossa (17.3.) Henkka ja Joanna harrastivat seksiä, mikä aiheutti melkoisen kohun sosiaalisessa mediassa. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sinkku-Joanna purskahtaa lohduttomaan itkuun makuuhuoneessa - muut viettelijättäret huolestuvat TIS-Henkan käytöksestä: "Toi on aika hälyttävä merkki"

Jaksossa Joanna kysyi Henkalta, onko heillä käytössään jotain ehkäisyä yhdynnän aikana. Henkka vastasi kieltävästi, mutta miehellä olikin yllätyskortti takataskussaan.

- En mä sisään tuu, Henkka ilmoitti Joannalle. 

- Kyllä me Henkan kanssa ihan päätyyn asti mentiin. Näin pääsi käymään, Joanna kertoi kiihkeän seksisession jälkeen.

Nyt se sitten tapahtui! Kettu vihdoinkin koloon ensimmäistä kertaa tällä kaudella Temptation Island Suomessa: "Olihan sitten ehkäisyä?"

Somessa kuohuu keskustelu Joannan ehkäisykysymyksen ympärillä. Twitterissäkin ihmeteltiin, sivuuttiko Henkka Joannan kysymyksen täysin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Illan Temptation Island Suomi -jaksossa tapahtui jotain, joka ajoi minut hetkeksi tolaltani. Jaksossa harrastettiin seksiä ja naisen kysyessä mieheltä ”onhan ehkäisy?” Mies vastasi ”Häh? En mä tuu sisään.” Ja tässä vaiheessa yhdyntä oli mitä ilmeisemmin jo käynnissä, eräällä Twitter-tilillä pohdiskeltiiin.

Politiikko Fatim Diarra kertoi mielipiteensä kohusta omalla Instagram-tilillään.

Onko tämä edelleen jollain tasolla ok vuonna 2021. No ei ole. Onko tämä mitenkään selitettävissä, Fatim kirjoittaa.

Lisäksi aiemmalla Tempparikaudella nähty Meiju Koskela avasi omia näkemyksiään Instagram-videotarinassaan.

- Se, joka on hyväksynyt että tää on ok näyttää ja jotka saa pennejä pussiin myös näistä kohuista, pitäisi olla se taho joka kantaa vastuun ja ottaa tilanteeseen kantaa, Meiju toteaa videotarinassaan. 

Myös keskustelupalsta Jodelissa ollaan ihmetelty seksikohtausta. Joanna otti lopulta kantaa keskusteluun oman Instagram-tilinsä videotarinassa.

- Olen nähnyt paljon keskustelunaloituksia tästä tilanteesta ja siitä, että ihmiset analysoivat, mitä olen siinä tilanteessa tai sen jälkeen tuntenut. Pidän tätä myös tärkeänä aiheena, ja tästä on hyvä puhua muidenkin ihmisten kannalta. Mutta kerron nyt, että mitä filiksiä tunsin siinä tilanteessa, Joanna aloitti.

- En saanut traumoja enkä ollut ahdistunut tilanteen jälkeen, mitä monet ovat epäilleet. Kaikki tapahtui kuitenkin meidän yhteisymmärryksessä, ja tässä tv-ohjelmassa leikataan kuitenkin noita videoita. Niissä ei näy kaikkia meidän keskusteluja, mikä kannattaa muistaa. 

- Tietysti aihe on tärkeä, josta puhutaan ja pitääkin puhua, mutta näin itse koin tilanteen. Henkka ei loukannut minua tuossa tilanteessa ollenkaan eikä pakottanut mihinkään, Joanna totesi päivityksessään.

Banijay Finlandin vastaava tuottaja Martti Sivonen kommentoi kohua Iltalehdelle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Me leikkaamme tuosta jaksosta uuden version, josta tällaista virheellistä tulkintaa ei synny, Martti totesi Iltalehdelle. 

Varatulta Julialta pysäyttävä paljastus Temptation Island Suomessa - epäilee kumppaninsa pettäneen häntä ennenkin: "Kerran Henkka ei tullut baarista kotiin..."