fbq
Kotimaa
26.06.2021 19:43
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto, Lehtikuva ja Nelonen
Koronavauvat
Korona käynnisti todellisen julkkisvillityksen! Nämä kotimaiset tähdet elävät vauvakuplassa
Kotimaa
26.06.2021 19:43
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto, Lehtikuva ja Nelonen

Vuosi 2021 on edennyt vasta puoleen väliin, mutta vauvoja tuntuu syntyvän enemmän kuin parina viime vuonna yhteensä. Iloisia perheuutisia ovat kertoneet tämän vuoden puolella niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin julkimot.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 40, ja hänen tanssijapuolisonsa Chachi Hildén, 25, odottavat toista lastaan. Pari paljasti iloisen odotusuutisen tammikuussa. Vauvakuviot lienevät parilla tuoreessa muistissa, sillä esikoistytär Sophia syntyi marraskuussa 2019. Jukka ja Chachi ovat olleet naimisissa vuodesta 2019. Perheeseen kuuluu myös Jukan kaksi lasta ensimmäisestä avioliitosta.

Jukka ja Chachi

Toive toteutuu

Tanssii tähtien kanssa -juontajakonkari Mikko Leppilampi, 42, ja hänen luistelijarakkaansa Beata Papp, 26, odottavat vauvaa. Lapsi on Beatalle ensimmäinen ja Mikolle toinen. He kertoivat asiasta somekanavissaan.

– Iloisia uutisia, me saamme lapsen, perusviesti kuului.

Mikko Leppilampi

Mikko on aiemminkin kertonut toivovansa isyyden osuvan kohdalleen vielä toistamiseen. Lilia-tytär on jo 15-vuotias. Beata ja Mikko alkoivat seurustella loppuvuodesta 2018, mutta pitivät suhteensa pitkään salassa.

Beata Papp

”Hei, me lisäännytään!”

Muusikot Jannika B, 36, ja Toni Wirtanen, 46, kertoivat äitienpäivänä odottavansa toista lasta. Esikoistytär Martta syntyi vuonna 2015.

– Hei me lisäännytään! Hyvää äitienpäivää meille monenlaisille äidille ja äidinmielisille, Jannica veisteli seuraajilleen.

Jannika ja Toni

Apulannan nokkamies ja Tanssii tähtien kanssa -finalisti ovat olleet naimisissa vuodesta 2013. Pari tapasi sangen ikimuistoisella tavalla, sillä Jannika haastatteli Tonia blogiaan varten. Ensitapaamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi kymmenen vuotta.

Kihlat ja jälkeläinen

Suosikkijuontaja Heikki Paasonen, 38, ja hänen kihlattunsa Marita Alatalo, 31, saivat suloisen tyttären kesäkuussa. Lapsi on molemmille ensimmäinen. Vauvailon lisäksi perhe riemastutti someseuraajiaan paljastamalla kihlautumisensa toukokuussa. Perheeseen kuuluu entuudestaan Bumba-koira. Marita on Seiskan lukijoille entuudestaan tuttu, sillä hän on entinen Miss Helsinki -kisan finalisti.

Heikki Paasonen

Aprillipäivän yllätys

Fitnesskaunotar Eevi Teittinen, 32, ja vapaaottelija Teemu Packalén, 34, saivat aprillipäivänä elämänsä yllätyksen, kun raskaustestistä paljastui positiivinen tulos.

– Teemun ensireaktio oli se, että hän ei aluksi uskonut asiaa todeksi, Eevi kuvaili Seiskalle kesäkuun alussa.

Teemu ja Eevi

Molemmat ovat tulevasta pienokaisesta haltioissaan.

– Kyseessä oli yllätys, mutta positiivinen yllätys, iloinen Eevi jutteli Seiskalle. Pari on ollut yhdessä vuodesta 2017.

Vauvaonnea

Putouksen sketsihahmokilpailun Folke Rundqvistinä voittanut Dennis Nylund, 36, paljasti kesäkuun alussa perheensä kasvavan ja jakoi samalla Instagramissa valokuvan nauravasta vaimostaan. Vaimo pitelee kuvassa ultraäänikuvaa. Vanhemmat ja isosisko odottavat pikkuista innoissaan.

Dennis Nylund

Kesävauva tulossa

TosI-tv-kasvo ja somepersoona Maisa Torppa, 30, odottaa lasta Mikko-puolisonsa kanssa. Maisa kertoi raskaudestaan tammikuussa. Pari on ollut naimisissa vuoden verran.

– Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu, toistamiseen äidiksi tuleva Maisa päivitti Instagramiinsa.

Maisa Torppa

Uuden edessä

Suosikkibloggaaja Sara Vanninen, 32, odottaa esikoistaan Juuso-rakkaansa kanssa. Selviytyjät Suomi -kisaajanakin tunnettu Sara julkaisi kuvan kauniisti kasvaneesta vatsastaan somekanavissaan kesäkuussa.

– Hei pieni, me odotetaan sua täällä jo ihan valtavasti, Sara päivitti.

Sara Vanninen

Selviytyjät Suomi -kollegat Joalin Loukamaa, Elias Gould, Karoliina Tuominen, Sabina Särkkä, Juuso Karikuusi ja Archie Cruz onnittelivat suosittua sometähteä ensimmäisten joukossa.

Musiikkivauva

Laulaja Anna Puu, 39, ja tuottaja Jukka Immonen, 43, saivat pojan toukokuussa. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Muusikkopari on pitänyt yhtä vuodesta 2016.

Anna ja Jukka

Perheeseen kuuluu lisäksi Annan vuonna 2010 syntynyt tytär. Seiskan tietojen mukaan Annan oli tarkoitus osallistua Vain elämää -suosikkiohjelmaan, mutta osallistuminen jäi tällä kertaa väliin vauvan syntymän takia.

Bobi-vauva toteutti suuren haaveen

Perheenlisäystä ovat saaneet myös bloggaaja Petra Korpi, laulaja Kasmir eli Thomas Kirjonen, ex-lumilautailija Peetu Piiroinen, Matti Nykäsen Eveliina-tytär, tosi-tv-tähti Johanna Pulkkinen ja nyrkkeilijä Eva Wahlström. Taitoluistelijana tutuksi tulleelle Laura Lepistöllekin, 32, vuosi on ollut onnellinen, sillä alkoi odottaa aviomiehensä Tommi Huovisen kanssa ensimmäistä lastaan.

Laura ja Tommi

Oman lapsen saaminen ei ollut Lauralle itsestäänselvyys, sillä vuosikymmenten luistelu-ura vetää hormonitoiminnan ja elimisön monilla tiukille. Laura ei ole suoraan kertonut näinä päivinä syntyvän lapsensa sukupuolta, mutta vauvajuhlien teemaväri oli sininen. Lisäksi tuleva äiti kutsuu pienokaista jo etukäteen Bobiksi.  

”Hän on täällä”

Julkkiskokki ja juontaja Pipsa Hurmerinnasta, 42, tuli toistamiseen äiti toukokuussa, kun hän sai syliinsä pienen tyttövauvan. Pipsan ja muusikko Markus Nordenstrengin perheeseen kuuluu tuoreen tulokkaan lisäksi ala-asteikäinen poika. Entinen malli kertoi vauvan syntymästä Instagramissa sangen ytimekkäästi:

– Hän on täällä, julkaisussa luki.

Pipsa hurmerinta

Vauva hätäsektiolla

Vauvaonni koitti tänä vuonna myös Diilistä tutulle Miisa Nuorgamille, 29, joka sai ensimmäisen lapsensa huhtikuussa. Miisa kertoi dramaattisesta ja hätäsektioon päätyneestä pitkästä  synnytyksestään somessa. Nyt äiti ja vauva voivat hyvin ja ovat jo päässeet kotiin tutustumaan toisiinsa. Lapsen isä ei ole julkisuuden henkilö.

Miisa Nuorgam

Kakkuleipurille pieni prinsessa

Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tunnettu Mailis Penttilä, 30, sai pienen tyttären toukokuussa. Sometähti on jakanut kuvia pikkuisestaan Instagramissa. Vauvan isä on IT-miljonääri Pekka Koskinen, 42. Mailis ja Pekka ovat olleet yhdessä jo vuosia, mutta he esiintyvät harvoin yhdessä julkisuudessa.

Mailis ja Pekka

”Hautomiset on haudottu”

Salatut elämät -konkari Monika Lindeman, 35, sai toukokuussa toisen lapsensa. Suosikkinäyttelijä paljasti tyttärensä syntymän somessa.

– Hautomiset on haudottu, ja uusi viikko uuden tulokkaan kanssa alkakoon, onnellinen äiti iloitsi Instagramissa.

Monika Lindeman

Julkaisussaan hän kiitteli vuolaasti synnytyksessä avustaneita kätilöitä. Monika on ollut jo vuosia yhdessä brittimuusikko Darren McStayn kanssa. Perheeseen kuuluu lisäksi ylpeä kolmevuotias isoveli.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »