fbq
20220604 HELSINKI. Creator Awards. Eevi Teittinen ja Teemu Packalén. PHOTO: ATTE KAJOVA
20220604 HELSINKI. Creator Awards. Eevi Teittinen ja Teemu Packalén. PHOTO: ATTE KAJOVA

Eevi Teittinen hehkuttaa pitkään haaveilemaa perhereissuaan: "Parasta oli ehdottomasti..."

Eevi Teittinen vietti lähes kaksi viikkoa reissussa läheistensä kanssa.

Hyvinvointivalmentaja Eevi Teittinen lähti pienen lapsensa ja miehensä, Teemu Packalénin kanssa reissuun luonnon keskelle.

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén ovat viettäneen perheensä ja ystäviensä kanssa aikaa pohjoisessa lomareissulla. Erähenkinen matkailu on ollut Eevin unelmissa jo pitkään.

Mun piiiitkään haaveilema reissu Norjaan toteutui viimein ja maisemat oli kyllä jotain niin upeeta. Retkeilyelämä ja varsinkaan matkailuautoilu ei oo mulle mitenkään vierasta, koska ollaan tehty sitä perheen kanssa koko mun lapsuus. Persettä on puudutettu tälläkin reissulla jopa vähän liikaa, Eevi mietti maanantaina (18.9.) Instagramissa.

Upea kokemus aktiiviselle perheelle olikin vaihtuvat maisemat Suomessa ja Norjassa. Reitin aikana he matkustivat muun muassa Kilpisjärvellä, Blåvatnetissa, Tromssassa ja Gorsabruassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Parasta oli ehdottomasti luonnossa oleminen, puhtaan kirkkaat vesistöt, vuoristomaisemat, uiminen, hyvä ruoka, puskaparkit ja iltanuotiot.

Eevi Teittisen tauko tuli tarpeeseen: "Syksy tulee olemaan todella kova"

"Suosittelen luontokohteita"

Perhe suosittelee avoimesti luontokohteita myös muille lapsiperheille.

10 päivää ei kyllä tällä kokoonpanolla riittänyt mihinkään ja paljon jäi näkemättä. Toisaalta nyt tietää mihin ens keväänä täytyy mennä. Suosittelen luontokohteita monestakin syystä lapsiperheille! Leluja ei tarvittu kertaakaan, koska luonto tarjoaa jo itsessään niin paljon tutkittavaa. Ja kun omat pienet jalat väsähtää, voi rinkan kyydissä ihailla maisemia ja välillä torkkua. Luonnosta saa vastustuskykyä, terveyttä, hyviä yöunia ja korvaamattomia hetkiä, Eevi kirjoittaa ja lisää:

Automatkoja ei pidä pelätä. Ehkä tärkeintä on, ettei suunnittele liikaa. Kun matkustaa lasten ehdoilla, on itselläkin paljon helpompaa. Riittävästi taukoja. Meillä on erittäin aktiivinen lapsi, joten tiedän mistä puhun. Ja ainiin! Hankittiin esimerkiksi sellainen asuntoauto, josta saa makkarin oven kiinni. Se vapautti huomattavasti joustoa iltoihin. Tää oli yks ennakointi-juttu, joita harrastan paljon.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Äidin arkea! Eevi Teittisen huippusuoritus: juhlakuntoon vaille vartissa

Teemu Packalén ja Eevi Teittinen ottivat taaperonsa hienoon ravintolaan: "Vähän kiipesi mökömökö-puuhun"

Eevi Teittinen laski rakkaan Lola-koiransa haudan lepoon - kuva viimeisestä leposijasta herkistää