fbq
Suvi Teräsniska

Eeva: Suvi Teräsniska salasi aviokriisinsä - liitto natisi jo esikoisen syntymän jälkeen

Suvi Teräsniska, 32, purskahti itkuun Vain elämää -kuvauksissa viime kesänä kertoessaan aviokriisistään. Suvi meni naimisiin ääniteknikkonsa Simo Aallon  kanssa vuonna 2014.

– Uskallan sanoa ääneen, että tämä kevät ei ole ollut kauhean helppo meidän parisuhteessamme. Meillä on meneillään kriisi, jota käymme läpi mutta siellä on paljon, paljon hyvää, laulaja kertoi ohjelmassa.

– Olemme molemmat hakeutuneet terapiaan. Olen onnellinen siitä, että olemme päässeet purkamaan jo asioita kahdestaan ihan uudella tasolla, sellaisella millä ei ehkä koskaan aiemmin olla keskusteltukaan, vaikka olemme olleet miehen kanssa kymmenen vuotta yhdessä, Teräsniska kertoi.

Tuoreessa Eeva-lehden haastattelussa Suvi taustoittaa aviokriisinsä syitä. Suvi kertoo, ettei osannut prosessoida vuonna 2019 kuolleen ystävänsä Olli Lindholmin menetystä. Suru vaikutti myös avioliittoon.

Vain elämää: Suvi Teräsniska hankki Olli Lindholmin jäämistöstä merkityksellisen esineen: "Hän kulkee aina mun mukana"

Suvilla ja Simolla on kolme lasta, jotka syntyivät neljän vuoden sisään. Esikoinen syntyi vuonna 2015.

- Parisuhteemme kriisi alkoi kehittyä ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen. Lapset muuttavat arkea paljon, mikä tuli sokkina, Suvi kertoo lehdessä.

Koronapandemian ja rajoitusten vuoksi Suvi ei päässyt esiintymään ja purkamaan tunteitaan laulamalla, joten  menetyksiin ja parisuhteen tilaan liittyvät tunteet kärjistyivät kotona.

Suvi kertoo pitäneensä avioliiton vaikeudet salassa perheeltä ja läheisiltä, sillä hän ajatteli, että toivoa on.

- Meillä molemmilla oli tahtoa yrittää korjata tilanne. Tajusimme, että olemme kaikesta huolimatta samalla puolella emmekä toisiamme vastaan. Meillä on edelleen samanlaiset arvot ja usko yhteiseen tulevaisuuteen, Suvi kertoo.

Suvi suunnittelee hakeutuvansa pariterapiaan myöhemmin.

– Tajusin, etten halua rikkoa parisuhdettani ja jäädä yksin. Haluan elää Simon kanssa, Suvi summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy