fbq
Eero Aho ja Teresa Meriläinen menivät naimisiin.

Eero Aho ja Teresa Meriläinen menivät salaa naimisiin – ei avioehtoa!

Näyttelijä Eero Aho, 49, ja Aamu-tv:n juontaja Teresa Meriläinen ovat menneet naimisiin. Seiskan tietojen mukaan he avioituivat 7. heinäkuuta Helsingin maistraatissa. Lähipiirin mukaan hääjuhlia vietettiin Katajanokalla sijaitsevassa Sköne-ravintolassa.

Eero Aho esitteli uuden rakkaansa - yhteiskuva!

Onnellinen päivä näkyi myös sosiaalisessa mediassa. Teresan kollega, MTV3:n ohjelmista tuttu toimittaja ja juontaja Tanja Huutonen lisäsi julkiseen Facebook-profiiliinsa kuvan itsestään ja hymyilevästä morsiamesta juhlapäivänä. Kuvatekstissä oli kolme sydämen kuvaa ja maininta onnellisesta päivästä.

Pariskunta ei ole ainakaan vielä tehnyt avioehtoa.

Eero ja Teresa ovat olleet yhdessä vuodesta 2013 lähtien. Heille syntyi tytär helmikuussa 2016.

Näyttelijä Eero Aho ja toimittaja Teresa Meriläinen: vauva tulossa!

Yhdessä he näyttäytyivät julkisesti ensimmäistä kertaa Jussi-gaalassa helmikuussa 2014, kun Eero palkittiin parhaana miesnäyttelijänä roolistaan elokuvassa 8-pallo.

Eerolle avioliitto on toinen. Hän oli 12 vuotta naimisissa näyttelijä-ohjaaja Tiina Lymin kanssa. Liitto päättyi eroon vuonna 2006. Ensimmäisestä avioliitostaan Eerolla on kaksi tytärtä. Ennen Teresan tapaamista Eero seurusteli vuosia näyttelijä-laulaja Vuokko Hovatan kanssa.

Eero on ollut vuosien ajan yksi Suomen eturivin näyttelijöistä. Seuraava suuri rooli on lokakuussa ensi-iltaan tuleva Tuntematon sotilas -elokuva, jossa Eero nähdään alikersantti Rokan roolissa.

Eero Aho uhmasi ukonilmaa rattaiden kanssa – kuva!

Teresa on tuttu Aamu-tv:n lisäksi MTV3:n 45-minuuttia ohjelmasta. Ennen televisiouraansa hän asui 18 vuotta Lontoossa, Brysselissä ja Amsterdamissa. Hän työskenteli Euroopassa sekä toimittajana että viestintäasiantuntijana. Lisäksi Teresa on ollut esiintymisvalmentajana sekä näyttelijänä.