fbq
Kotimaa
16.08.2021 16:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jukka Hildén
Duudsonit-tähti Jukka Hildénille syyte huumausaineen käyttörikoksesta: "Oon tosi pahoillani"
Kotimaa
16.08.2021 16:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 41, on saanut syytteen huumausaineen käyttörikoksesta. 

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että epäilty teko on tapahtunut Helsingissä heinäkuussa vuonna 2019.  

Käräjäoikeuden mukaan juttua käsitellään kirjallisessa menettelyssä syyskuussa. 

Lue myös: Jukka Hildénin ja Chachin tyttövauva sai kuuluisan ranskalaisnimen - katso suloiset kuvat

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

"Oon mokannut"

Hildén kertoi tänään maanantaina(16.8.) Instagram-tilillään olevansa pahoillaan syytteestä. 

Hildén paljasti, että syytteessä on kyse kannabiksen käytöstä. Hän mainitsi myös tunnustaneensa teon poliisille ja, että hänelle tullaan antamaan sakkorangaistus.

Lue myös: Kipaisiko Duudsonit-tähti talokaupoilla?! Jukka Hildén muutti Chachi-rakkaansa kanssa 1,8 miljoonan luksuslukaaliin – kuva!

Vuonna 2019 vaimonsa ja lastensa kanssa Yhdysvalloissa asustanut Hildén kertoo kärsineensä univaikeuksista. Hän oli paikallisen lääkärin suosituksesta alkanut käyttää kannabista unilääkkeiden sijaan.

Kannabiksen käyttö on Kalifornian osavaltiossa laillista. Hildén kertoo nyt ymmärtävänsä, ettei kyseistä päihdettä ole laillista käyttää Suomessa. 

- Oon pahoillani siitä mitä tänään on uutisoitu. Oon mokannut. Tänään uutisoitiin että saan syytteen kannabikseen liittyvästä huumausaineen käyttörikoksesta, jossa on kyse yhden kannabis sätkän ostamisesta kesällä 2019 kun olin Suomessa käymässä. Ymmärrän että tämä ei ole Suomessa laillista ja olen asian poliisille tunnustanut. Syyskuussa tulen saamaan tästä sakkorangaistuksen, Hildén kirjoittaa.

- Mulla oli tosi pahoja nukahtamisongelmia, jotka oli jatkunut pitkään. 2019 asuin vielä Kaliforniassa, missä kannabis on laillista ja siellä mulle suositeltiin kannabista nukahtamislääkkeiden sijaan. 

Hildén mainitsi käyneensä läpi vaikeita aikoja, jotka ovat hänen mukaansa nyt ohi. Hän kertoo voivansa paremmin ja kiitti seuraajiaan saamistaan viesteistä.

- Oon tosi pahoillani tästä aiheutuneesta harmista. Toi oli tosi vaikeeta aikaa ja oon siitä aikaisemminkin puhunut mutta onnekseni voin sanoa että se on mennyttä aikaa. Nyt voin hyvin ja oon taas löytänyt itseni. Kiitos tsemppiviesteistä <3, Hildén kirjoitti julkaisuunsa.

Jukka ja Chachi Hildén menivät kihloihin vuonna 2018 ja astelivat avioon syyskuussa 2019.

Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, heinäkuussa syntynyt Amélie sekä marraskuussa 2019 syntynyt Sophia Rose

Lue myös: Toinen lapsi! Jukka Hildén ja Chachi-rakas saivat odotetun tyttövauvan

Perheeseen kuuluu myös alkukesästä adoptoitu 11-vuotias alaskanhusky Mars. Lisäksi Jukalla on kaksi lasta aiemmasta suhteestaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »