fbq
Dora Palmroos

Dora Palmroos iloitsee: "Mä tein sen"

Diilistä tuttu somevaikuttaja Dora Palmroos, 27, paljastaa somessa opiskelu- ja työkuvioitaan.

Diilistä tuttu Dora Palmroos julkaisi imetyskuvan - tilittää rupeamasta: "Nyt muuten loppu..."

Dora Palmroos on uuden äärellä. Somevaikuttaja kertoo hakeneensa uuteen opiskelupaikkaan.

- Mä tein sen. Nimittäin viime perjantaina palautin mun väitöskirjan tutkimussuunnitelman ja hakemuksen tohtoriohjelmaan!! Vieläkään ei oo hirveesti hajua mihin oon ees ryhtymässä ja ajattelin aluks, että kerron tästä vasta kun kaikki on ihan 100% varmaa ja mulle ylipäätään on myönnetty opiskelupaikka, koska muuten oon vaan nolo ja tyhmä jos en pääsekkään, Dora kertoo Instagramissa.

Doran mielestä liian vähän puhutaan omista haaveista, tavotteista ja unelmista, sillä siihen liittyy epävarmuutta ja pelkoa epäonnistumisesta.

Siks mä lupaan, että jos tää homma failaa niin tuun kertoo siitäki. Ja se todennäkösyys on edelleen suuri, koska vaikka hakijoita on verrattain vähän niin vaan kourallinen niistä pääsee kouluttautumaan. Mutta mielummin oon nolo ja tyhmä, joka yritti ku nolo ja tyhmä, joka ei koskaan yrittäny.

Dora päätti aikaistaa unelmiaan alkuperäisestä suunnitelmasta.

Tää on ollu mun haaveena siitä saakka ku maisterin paperit oli ulkona, mutta aattelin että ehkä sit joskus eläkkeellä voisin puuhastella yhen väitöskirjan. Unelmien lykkääminen eläkepäiville tai edes ens vuoteen, viikkoon tai huomiseen, ei ehkä kuitenkaan kannata jos vaihtoehtona on tehdä nyt.

Pienen lapsen äiti myös kertoo, ettei tavoitteena ole suurempi palkka.

En myöskään lähe tähän paremman tittelin, työpaikan tai palkan toivossa. Teen töitä itelleni, jolloin tutkinnolla ei oo noihin asioihin mitään merkitystä. Se mikä mua kiinnostaa on itsensä kehittäminen ja haastaminen ja tietty mun tutkimusaihe, jonka tieteellisestä tutkimisesta ja akateemisesta tarkastelusta oon aidosti vilpittömän kiinnostunu, Dora miettii.

Oli lopputulos mikä tahansa niin oon jo nyt itestäni ylpee, koska pelkästään ton tutkimussuunnitelman tekeminen ei ollu mikään ihan pikku juttu. Mutta lähetään nyt siitä, että ens elokuussa starttaa mun opinnot.

Enää ei tarvitse tehdä töitä? Diili-tähti Dora Palmroos laukoo totuuden suuresta ennakkoperinnöstä: "Meikäläisen pankkitilillä..."