fbq

Dildo on kaupungin nimi Kanadassa ja tätä siitä on seurannut!

Kanadassa Newfoundland ja Labradorin provinssissa sijaitsevan pikkukaupunki Dildon asukkaat ovat vedonneet seksileluyritykseen, ettei se käyttäisi käyttäisi kaupunkia lelujen markkinointiin.

Televisiojuontaja Jimmy Kimmel pyrki hiljattain vitsinä kaupungin pormestariksi ja kosiskeli ääniä muun muassa lahjoittamalla kaupungille näyttävän nimikyltin. Pian sen jälkeen seksileluvalmistaja Our Pleasure julkaisi Facebookissa mainoksen, jossa se esitteli tuotteitaan Dildon upouuden kyltin ja muiden paikallisten maamerkkien edustalla. Dildon asukkaat eivät kuitenkaan olleet asiasta mielissään.

- Meistä sellainen ei ole soveliasta. Monet asukkaat olivat asiasta harmissaan, toteaa Dildon komitean jäsen, Andrew Pretty.

Pretty sanoo, että asukkaat ovat olleet järkyttyneitä siitä, että yritys valokuvasi seksileluja ympäri kaupunkia ja vieläpä keskellä päivää. Osa kuvista on otettu leikkipuiston läheisyydessä. Prettyn mukaan jotkut kaupungin asukkaat ovat henkilökohtaisesti ottaneet yhteyttä Our Pleasureen, mutta heidän pyyntönsä ovat kaikuneet kuuroille korville. Nyt vetoomus, jossa yritystä kehotetaan olemaan käyttämättä kaupungissa otettuja valokuvia mainonnassaan, on kerännyt Prettyn mukaan "viisi sivua" allekirjoituksia.

- Jos he olisivat vain maininneet nimemme sivustollaan tällaisen äärimmäisyyksiin menemisen sijasta, olisimme olleet sinut asian kanssa, mutta tässä on menty liian pitkälle. Ei meidän kaupunkimme ole lainkaan sellainen.

Our Pleasuren omistaja Cathy Daniels kuitenkin vakuuttaa mainoskuvaajien varmistaneen, ettei lähistöllä ollut lapsia kuvia otettaessa. 

- Meidän teollisuudessamme ollaan erittäin seksipositiivisia, mutta aiheesta puhuminen on silti yhä tabu. Niinpä, kun Dildo esiintyy mediassa, vaikka he puhuivat yhteisöstä, puhuvat he samalla kyseisen esineen puolesta.

Lähde: UPIFacebook