Joel ja Eeli Hallikainen

Debyyttialbumin julkaissut Joel Hallikaisen Eeli-poika: Isän julkisuutta en koe taakkana

Kotimaa | 22.09.2021 16:45

Tänä syksynä legendaarisessa Syksyn sävel -kilpailussa nähdään harvinaista herkkua, kun samana semifinaali-iltana lavalle nousevat isä ja poika eli Joel, 59, ja Eeli Hallikainen, 31.

Joel on tottunut julkisuuteen, mutta pojalleen se on välttämätön pakko.

– En pidä julkisuutta vastenmielisenä, mutta oma kunnianhimo on enemmän musiikin luomisessa ja sen esittämisessä. Isän julkisuutta en koe taakkana. Tietty sitä miettii, miten ihmiset mahtavat nähdä minut ja kuulla sanottavani. Jos on Joel Hallikaisen poikana tehnyt keikkoja, niin tavallaan pohjaduuni on osin jo tehty, Eeli pohtii.

– Eeli on hyvä lauluntekijä, ja se on tae, että elämä alalla jatkuu. Olen tosi iloinen hänen puolestaan, Joel Hallikainen sanoo.
– Eeli on hyvä lauluntekijä, ja se on tae, että elämä alalla jatkuu. Olen tosi iloinen hänen puolestaan, Joel Hallikainen sanoo.

Lue myös: Joel Hallikainen toivoo häviävänsä Syksyn sävelessä: Tästä tulee historiallinen kaksintaistelu

Tänä syksynä Joel palaa tv-ruutuihin, sillä hän aloittaa juontajana Sinua sinua rakastan -parisuhdeohjelmassa. Lisäksi syksyn kohokohtia on 60-vuotissynttärit, jotka tosin juhlittiin lähipiirissä jo kesällä. Eeli toivoo saavansa ponnahdusta muusikkouralleen Syksyn sävelestä.

– Jos saisi soittaa keikoilla, joihin ihmiset tulisivat Eelin ja hyvän musiikin takia, niin se olisi hienoa. Mitä muuta voisi pyytää, Eeli unelmoi.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!