fbq
Christoffer Strandberg

Christoffer Strandbergin rakas Valma-koira täytti 15 vuotta: "Se on ruokanarkkari"

Juontaja-näyttelijä Christoffer Strandbergilla ja hänen Janne-puolisollaan on kotonaan ihana lemmikkikoira Valma. Christoffer kertoo, että Valma täytti juuri 15 vuotta.

- Kyllä koirasta huomaa sen iän. Mutta sillä on jokin ydinvoimala sisällään, sillä se kulkee päivästä toiseen ja on aivan hulluna ruokaan. Vähän kuin ruokanarkkari. Huomaan, että vanhan koiran kanssa rutiinit ovat tärkeitä. Arki on sellaista setvimistä, tähti toteaa MLL UP Muotia ja tähtiä -hyväntekeväisyysmuotitapahtumassa.

Juontajan arki voi olla kaikkea muuta kuin rutiininomaista, joten hänen äitinsä auttaa koiran hoidossa.

- Kiitos äidin, joka hoitaa. Hänellä ei ole lapsenlapsia, joten hän voi sijoittaa kaiken hoivaviettinsä koiraan. Se on niin kuin win-win-tilanne, Christoffer iloitsee.

Christoffer Strandberg sairastui lomallaan: ”En ole ehtinyt lepäämään”

Viime vuoden lopulla Christoffer kertoi Seiskalle, että rakkaan koirakaverin terveys on oikkuillut.

- Valmalla on ollut vähän terveysongelmia. Sillä oli päässyt kasvamaan ikävä tyrä vasempaan lonkkaan, joka sitten puhkesi ja oli hyvin kivulias, Christoffer kertoi puoli vuotta sitten Putouksen lehdistötilaisuudessa.

Christoffer Strandberg vakavana Valma-koiransa ongelmista: ”Pelottaa”

- Kyllä sen koiran sairastuessa huomaa, ettei se ole ikuisesti siinä. Pelottaa hieman ajatus lemmikin menettämisestä, koska se on ollut läsnä arjessamme koko sen ajan, kun olen ollut Jannen kanssa yhdessä. Mutta juuri nyt nautitaan niin pitkään yhteisestä ajasta kuin voidaan, hän totesi tuolloin.

Christoffer Strandberg
Christoffer esitteli eilen Gant-merkin vaatteita MLL-hyväntekeväisyysmuotitapahtumassa Helsingissä.