fbq
Martina Aitolehti

"Byeee" Martina Aitolehti heitti hyvästit somessa - viimeisinä tekoinaan kotiselfie

Hyvinvointivalmentaja ja urheilija Martina Aitolehti jätti Suomen pölyt taakseen.

Martina Aitolehti paljasti eilen somekanavallaan käyneensä laitattamassa hiuskuontalonsa uuteen uskoon. Nainen valmistautui tulevaan ulkomaanmatkaansa. Kohdekin on hyvin tuttu.

Huomenna lämmin tuuli puhaltaa kasvoille, palmut ja aavikko koristaa maisemaa ja mikä parhainta: rakkaat ystävät lähellä (sydän) Perinteikäs Dubain-reissu alkaa pian, Martina fiilisteli Instagramissa.

Näin vauhdikkaasti Martina Aitolehden Ibiza-synttärit lähtivät käyntiin: "Minä ja 19 naista" - myös Sara Sieppi saapumassa bileisiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Martinan reissu Arabiemiraatteihin alkoi tänään (23.11.) keskiviikkona. Nainen hyvästeli Suomen kotiselfiellä, jossa uuden tukan lisäksi näkyy myös hänen Nala-koira.

- Byeee, Martina heitti heipat kuvatekstissä.

Instagramin tarinoihin reissunainen oli myös päivittänyt luksusta huokuvan kuvan lentokoneesta, jossa hän pitelee drinkkilasiaan kädessään. Samaan aikaan ystävä Noora Fagerström päivitti itsestään someen kuvan turistiluokassa. 

Martinan Dubain-seurana on julkisuudestakin tuttuja kasvoja, kuten Diili-ohjelmasta tutun Nooran lisäksi Olvin entinen mainoskasvo Jenni Ahola ja dj Suvi Pitkänen.

Kaksi vuotta sitten Martina tykkäsi majoittua Dubaissa 5 tähden Five Jumeirah Villagessa, jonka puitteisiin kuuluvat muun muassa hulppea kuntokeskus ja luksushuoneet.

Mitäs mitäs, Martina Aitolehti lensi Dubaihin koronasuosituksista huolimatta - majoittuu taas samassa luksushotellissa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy