fbq
Kotimaa
15.07.2022 12:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Seiskan arkisto, Instagram
Martina Aitolehti 40 v
Näin vauhdikkaasti Martina Aitolehden Ibiza-synttärit lähtivät käyntiin: "Minä ja 19 naista" - myös Sara Sieppi saapumassa bileisiin
Kotimaa
15.07.2022 12:35
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Martina Aitolehti täyttää huomenna lauantaina (16.7.) pyöreät 40 vuotta.

Martinan synttäreitä ei tänä vuonna juhlita Suomessa, vaan hyvinvointivalmentaja on suuren bileporukan kanssa suuntanut bilesaari Ibizalle.

Saari sijaitsee Espanjan edustalla, ja Ibizaa ovat viime aikoina suosineet myös kansainväliset futaritähdet kuten esimerkiksi argentiinalainen Lionel Messi ja belgialainen Kevin De Bruyne.

Lue myös: Oho, Martina Aitolehti juhlii nelikymppisiään pahamaineisella bilesaarella - valmistautui juhliin rajun näköisillä pistoksilla

Martina on eilen ja tänään julkaissut kuvamateriaalia synttärimatkansa alkumetreistä Instagram-videotarinoissaan. Eräällä videolla Martina ja kumppanit ovat jo saapuneet Ibizalle, ja he tanssivat minibussissa matkalla kohti hotellia.

Viimeinen lasti tulossa kohti hotellia... Minä ja 19 naista, Martina kirjoitti videotarinaansa. 

Hän käytti myös aihetunnistetta "holyshitim40", joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa "voi juma, olen 40". Päivityksestä päätellen Martinan seurue on varsin kookas.

Somejulkaisujen perusteella mukana ovat ainakin Diilistäkin tuttu enkelisijoittaja Noora Fagerström, media-alan ammattilainen Carita von Rutenhjelm, bloggaaja Julia Toivola, somepersoona ja ex-radiojuontaja Jekku Berglund, yrittäjä Nora Kyllönen, julkkis-dj Suvi Pitkänen ja radiotoimittaja Mari Valosaari.

Myös ex-missit Sara Sieppi ja Sabina Särkkä vaikuttaisivat olevan matkalla juhliin. He kuvasivat tänä aamuna videoita lautasta, joka kulkee Ibizan ja Mallorcan välillä. Sara ja Sabina tähän asti lomailleet kahdestaan Mallorcalla.

Ibizalla olevat naiset ovat julkaisseet paljon videomateriaalia viinittelyhetkistään. Martina lisäsi tänään aamupäivällä videotarinaansa myös lyhyen videon, jolla näkyy hotellin huikea allasalue. 

Lue myös: Exä on Piritta Hagmanin uusi rakas - Mari Valosaari avautuu nyt ensi kertaa eron dramaattisista yksityiskohdista: "Tässä on pari faktaa"

Vaaleasinistä allasta ympäröi kymmeniä auringonottotuolia sekä muutamat palmut. Hyvinvointiyrittäjä nautti oranssinväristä juomaa altaan äärellä.

Noora ja Mari ovat toistaiseksi ainoat, jotka ovat julkaisseet fiidiinsä kuvia. He lisäsivät saman kuvan tileilleen, ja hehkuttavat matkustamista.

Lue myös: Oho, Martina Aitolehti poseeraa alasti Jesper-rakkaan ottamassa kuvassa - luksus itketti tanskalaiskultaa