fbq
teemu selänne, sirpa selänne

Biletys vaihtui reippailuun! Sirpa ja Teemu Selänne luksuslomalla Levillä - huh, mitkä puitteet!

Kiekkolegenda Teemu Selänteen vaimo Sirpa Selänne iloitsi monen muun suomalaisen kanssa viime sunnuntaina (20.2.) täysin rinnoin historiallista jääkiekon olympiakultaa Helsingin Kauppatorilla. Sirpa kippisteli torilla siiderillä ja jakoi aiemmin someen kuvan kosteasta kisakatsomostaan. Teemu oli puolestaan kunnostautunut biletyspuuhissa jo ennen legendaarista kiekkofinaalia.

Sirpa Selänne villinä kultajuhlissa! Nautti siideristään antaumuksella Kauppatorilla - paparazzikuva

Hulvaton bilevideo! Teemu Selänteen ja Kimmo Timosen kisakunto kultafinaalissa ihmetytti Twitter-kansaa: "Niin kuin olisi kahden viikon ränni takana"

Juhlajuomat ovat sittemmin vaihtuneet tervehenkiseen ulkoilmareippailuun. Sirpa ja Teemu kipaisivat nimittäin minilomalle Leville. Kumpikin päivitti somekanaviinsa torstaina (24.2.) kuvamateriaalia aurinkoisilta pohjoisen hangilta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sirpa poseeraa miehensä kanssa yhteiskuvassa toppatamineissa. Teemu on kiskaissut sukset jalkaansa. Pariskunta on ollut reissussa yhdessä ystäväporukan kanssa. Joukkio on nauttinut hiihdosta ja laskettelusta.

- Vauhdikasta menoa ja hassun hauskoja hetkiä minilomalla Levillä! Sirpa hehkuttaa kuvatekstissä.

 Wow, Teemu ja Sirpa Selänne löysivät toisensa jo vaippaiässä - katso suloinen yhteiskuva 50 vuoden takaa

Poppoo on majoittunut hulppeaan Levi Spirit Luxury Villasin huvilaan. Teemu on Levi Spiritin osaomistaja.

Teemu on jakanut Instagramiin videomateriaalia huvilasta. Kaveriporukka on viettänyt iltaa suuressa olohuoneessa takkatulen loimussa. Lomalaisten ei ole tarvinnut huolehtia ruokapuolesta, sillä huvilan keittiössä kokit ovat loihtineet sakille illallista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Teemu esittelee videolla huvilan monia makuuhuoneita. Alakerrasta löytyy iso oleskelutila televisioineen sekä sauna- ja suihkutilat. Yhdessä somekuvassaan Teemu näyttää peukkua huvilan isossa paljussa.

- Levi, Suomi. Uskomaton talvikohde, jossa on niin monia aktiviteetteja ja revontulet, Teemu hekumoi somessa englanniksi.