fbq
Johnny Kuoppala

Big Brother -tähti Johnny Kuoppala sai tietää tulleensa isäksi tylyllä tekstiviestillä: Menin täysin paniikkiin

Big Brother Suomesta ja Paratiisihotellista tuttu Johnny Kuoppala, 36, joutuu sinnittelemään keskellä pahinta painajaistaan.

– Pitkään toivomani oma lapsi syntyi marraskuussa, mutta äiti ei anna minun nähdä vauvaa. Olen saanut lapsestani vain neljä kännykällä räpsäistyä kuvaa, joista ei saa edes silmien väristä selvää. En siis tiedä, miltä tyttäreni näyttää, Johnny jatkaa kyyneleet silmissä.

Tosi-tv-tähti Johnny Kuoppala keskellä pahinta painajaistaan: Taistelen lapsestani oikeudessa

Kaikki alkoi syksyllä 2018, kun Johnny tapasi Tinderissä viehättävän naisen. Parin suhde syveni nopeasti, ja he muuttivat pian yhteiseen asuntoon.

– Riitelimme kuitenkin jatkuvasti, ja lopulta vihelsin pelin poikki.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pari piti eron jälkeenkin vielä säännöllisesti yhteyttä. Hieman ennen koronapandemian alkua tapaaminen päättyi isoon riitaan, jonka jälkeen Johnny totesi, että suhde oli tullut lopulliseen päätökseensä.

Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaan Johnny (oik.) osallistui 2015.
Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjaan Johnny (oik.) osallistui 2015.

– Sitten eräs päivä minulle kilahti Facebookiin viesti, jossa exäni ilmoitti minulle olevansa raskaana. En aluksi uskonut asiaa, mutta lopulta ymmärsin, että minusta todellakin on tulossa isä. Olin toivonut omaa lasta teini-ikäisestä lähtien, joten luonnollisesti olin onneni kukkuloilla.

Tosi-tv:stä tutun Johnny Kuoppalan suuri suru: En tiedä miltä tyttäreni näyttää

Tulevat vanhemmat päättivät toimia lapsen parhaaksi, ja he muuttivat jälleen yhteen ja suunnittelivat lapsen yhteishuoltajuutta.

– Vaikka yritimme kaikkemme, niin ei siitä mitään tullut. Syyskuussa riitelimme jälleen rajusti puhelimessa. Pian tämän jälkeen sain exäni sukulaiselta viestin, että kaikki kommunikointi siitä eteenpäin tapahtuu hänen kauttaan.

Laskettu aika tuli ja meni. Tuleva isä oli pakannut vauvantarvikkeita sisältävän repun valmiiksi, että olisi saman tien valmis lähtemään vastasyntyneen lapsensa luokse.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Lopulta 27. marraskuuta sain tekstiviestin, että lapsi on syntynyt. Viesti oli täysin kylmä, ei onnentoivotuksia, ei mitään. Menin täysin paniikkiin. En tiennyt, itkenkö ilosta vai surusta. Minulla oli lapsi, mutta en tiennyt edes missä kaupungissa hän on.