fbqBehm tykkää taiteilijoista! Miki Liukkosen kanssa seurustelevalla popin supertähdellä on värikäs mieshistoria | Seiska
Kotimaa
16.10.2021 14:04
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Behm ja Miki Liukkonen
Behm tykkää taiteilijoista! Miki Liukkosen kanssa seurustelevalla popin supertähdellä on värikäs mieshistoria
Kotimaa
16.10.2021 14:04
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Aikaisemmin tällä viikolla paljastui, että suosikkipoppari Rita Behm, 26, ja julkkiskirjailija Miki Liukkonen, 32, seurustelevat. Vinkkejä romanssista on tullut Seiskaan useasta lähteestä.

Keskiviikkona (13.10.) rakastavaiset virallistivat suhteensa myös somessa, kun Miki julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan hänestä ja Behmistä Instagram-tilillään.

Lue myös: Behmin salasuhde paljastui! Renttukirjailija Miki Liukkonen on laulajakaunottaren rakas - ensimmäinen yhteiskuva julki

Taustalla avioero

Behm ampaisi julkisuuteen tietoisuuteen Draaman kaari viehättää -esikoisalbumillaan.

Sen jälkeen Seiskan toimitukseen on alkanut sadella vinkkejä laulajan taustoista. Paljastui, että nuoren popparin elämään on mahtunut jo yksi avioero vuodelta 2017.

Rita Behmin sinkkupäivät näyttävät olevan ohi.
Rita Behmin sinkkupäivät näyttävät olevan ohi.

Lue myös: Miki Liukkonen yhdistettiin laulajakaunotar Behmiin – näin renttukirjailija reagoi suhdeuteluihin

Läpimurtonsa jälkeen Behm on yhdistetty romanttisessa mielessä moniin taiteilijoihin, kuten julkkisvalokuvaajaan ja Blind Channel -yhtyeen jäseneen.

Viime vuoden loppupuolella Seiska paljasti Behmin ja Sakke Aallon, 37, eli tuottajaguru Keko Salatan suhteen. Keko ei silloin halunnut kommentoida seurustelua, mutta ei myöskään kieltänyt asiaa. Suhde kuitenkin hyytyi viime keväänä.