fbqBB-Jukka sai tyttövauvan: ”Aion olla paras mahdollinen isä” | Seiska
Jukka Laine

BB-Jukka sai tyttövauvan: ”Aion olla paras mahdollinen isä”

Kotimaa | 15.07.2021 15:10

Vuoden 2019 Big Brotherista tunnetuksi tullut Jukka Laine, 25, on saanut perheenlisäystä. Aiemmin lapsen sukupuolen salannut Jukka paljastaa pienokaisen olevan tyttö.

- Kyllähän tämä tuntuu erittäin hienolta. Synnytys sujui ongelmitta, ja sekä äiti että pikkuinen voivat hyvin, Jukka kertoo puhelimessa.

Lapsi syntyi viikko lasketun ajan jälkeen. Isyydestä Jukalla on selkeä mielipide.

- Aion olla tietenkin paras mahdollinen isä lapselleni. Ja olen tietysti tiiviisti mukana vauvanhoidossa, tosi-tv-julkkis lupaa.

Lue lisää: BB-Jukka paljastaa iloisen perheuutisen: ”Minusta tulee isä!” - vauvan nimikin jo sovittu!

Perhekeskeistä avioliittoelämää

Vauvauutinen selvisi Jukalle ja hänen tyttöystävälleen viime marraskuussa, ja Jukka on aiemmin kertonut, että raskaus oli suunniteltu.

BB-tähti on asunut vuoden alusta saakka Tampereella nykyisen kumppaninsa kanssa. Tyttöystävä ei ole julkisuuden henkilö.

- Olen onnellisesti parisuhteessa. Olemme tunteneet hänen kanssaan hieman yli vuoden verran, Jukka kertoi Seiskalle huhtikuussa.

- Kun testi näytti positiivista, sekä tuleva äiti että minä olimme iloisia. Koska olemme perhekeskeisiä ihmisiä, tulimme siihen tulokseen, että nyt olisi ihana aika saada yhteinen lapsi, hän perusteli.

Lue myös: Sehän on BB-Jukka! Ex on the Beach Suomeen saapuu yllätysvieras: "Nainen ketä haluan nu**ia, pitää olla vaan hyvännäköinen!"

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Nuuti Paananen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!