Avovaimo pelasti! Matelijoita hoitava BB-Timo: Olin kuolla myrkkykäärmeen puraisuun

Kotimaa | 04.04.2021 21:04

Viime vuoden Big Brotherista tuttu Timo Paasikunnas, 54, avaa kotinsa oven Loviisassa. Tv-tähti asuu vanhassa juustolassa, jonka yläkerrassa hän pitää käärmeiden vanhainkotia.

Seinän ikkunasta näyttää kieltään jättimäinen keltainen matelija.

– Siinä mönkii 28-kiloinen Matti Mato, kolme ja puoli metriä pitkä tiikeripyton. Se tuli kurkkimaan, että mitä hälinää täällä oikein on.

Käärmeet ovat päätyneet hänen hoiviinsa eri syistä. Osa siksi, ettei niitä syystä tai toisesta ole voitu pitää.

– Kuningasboa Jyrkin sain eräältä saattohoidossa olleelta omistajalta. Hän toivoi, että Jyrki saisi viettää eläkepäivänsä luonani, Timo kertoo liikuttuneena.

Eläintenhoitajan  työ on vienyt  hänet moneen  maailmankolkkaan. – Olemme  lähdössä Afrikkaan BB-porukalla heti, kun  mahdollista.  Minä toimin Kaikki eivät matkaoppaana.
Eläintenhoitajan työ on vienyt hänet moneen maailmankolkkaan. – Olemme  lähdössä Afrikkaan BB-porukalla heti, kun  mahdollista.  Minä toimin matkaoppaana.

Lue lisää: BB-Timo esittelee jättiläiskäärmeensä – kuningasboa Jyrkin taustalla liikuttava tarina

Oli kuolla sohvalleen

Timo nostaa Jyrkin hellästi reportterin käsille, mutta se luikertelee pian takaisin tutulle olkapäälle.

– Ihania eläimiä nämä ovat siinä missä muutkin. Näin rauhallisista ja rakkaista sylivauvoista ei kohujuttuja irtoa, Timo kuvailee suomuista lemmikkiään.

Lue myös: BB-Valvomo: Timon käytös uusia asukkaita kohtaan närkästytti – näin hän selittää toimintaansa!

Vaaratilanteita Jyrkin ja Matti Madon kanssa ei ole syntynyt. Sen sijaan kyykäärme oli koitua Timon kohtaloksi kuusi vuotta sitten.

– Myrkkykäärmeet ovat purreet minua 12 kertaa. Viimeisin oli todella paha yliherkkyyteni takia. Olin tukehtua, mutta onneksi minulla oli varalla adrenaliinipiikki, jonka silloinen avovaimo pisti minuun.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!