BB-Valvomo: Timon käytös uusia asukkaita kohtaan närkästytti – näin hän selittää toimintaansa! 

Telkkari | 11.11.2020 17:55

Big Brother -talosta sunnuntaina häädetty Timo oli pitkään yksi suurimmista voittajasuosikeista, ja hänen häätönsä herätti hämmennystä sosiaalisessa mediassa. Myös Timo oli harmissaan Big Brother -taipaleensa päättymisestä.

- Tietysti se harmittaa. Olisin mielelläni ollut talossa pidempään kavereiden kanssa. Siellä on varmasti viikkotehtävä käynnissä ja kaikkea jännää, hän sanoi BB-Valvomon haastattelussa.

Lue myös: BB-Valvomo: Marjatta ja Nona laukovat suorat sanat asukkaista – Timon töykeys hämmensi: "Hän on yhden asian mies!"

 

Käytös hämmensi katsojia

Vaikka Timo oli katsojien suosiossa, herätti hänen käytöksensä ajoittain hämmennystä. Muutama viikko sitten BB-taloon asteli neljä uutta asukasta: Marjatta, Nona, Vili ja Julia. Katsojat päättivät, ketkä kaksi neljästä jäivät talon asukkaiksi, ja Marjatan sekä Nonan taival Big Brotherissa päättyi vain viikon jälkeen.

Häätönsä jälkeen Nona kertoi BB-Valvomossa, ettei Timo ottanut mitään kontaktia häneen hänen astuttuaan Big Brother -taloon.

- Olen sitä mieltä, että jos haluaa tulla luokseni ja tutustuminen tapahtuu luontevasti esimerkiksi keittiössä, niin sellainen tutustuminen toimii. Ei se, että näen yhden ihmisen ja ryntään kertomaan Vain elämää -tarinani heti jossain vessan ovella.. Se tulee siinä, kun kohtaillaan ja nähdään, kuten tuli talolaisten ja mökkiläisten kanssa. Marjatta ja Nona lähtivät aikaisemmin, mutta varmasti se olisi ehtinyt tulla heidänkin kanssaan. Ei parane lähteä hötkyilemään ja tyrkyttämään itseään. Se tulee kun tulee – ja jos ei tule, niin ei tule, Timo totesi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

"Ottaisi minut!" Temptation Island Suomi -sinkku Läri saa TIS-Jonnan sukat pyörimään jaloissa: ”Oletko nähnyt hänen…” 

Katso video!

Nettisarjassaan julkkiksia ruotiva Aleksi Valavuori: Olen mokannut elämässäni näyttävästi monta kertaa!

TIS-Iltarovio: Henkka ja Julia tekivät pahan virheen ennen Temptation Island Suomen kuvauksia!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!