fbq
Kotimaa
30.10.2021 09:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto
Kalle ja Riina-Maija Palander
Avioriidat sovittu! Kalle Palander ja Riina-Maija touhuavat tomerina Espanjassa
Kotimaa
30.10.2021 09:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohupari Kalle, 44, ja Riina-Maija Palander, 43, ovat peruneet avioerohakemuksensa yksissä tuumin.

Erohakemus on vedetty pois Lapin käräjäoikeudesta 14. lokakuuta.

Liitto oli katkolla, kun Kalle haki yksin eroa tammikuussa. Avioeron kakkosvaiheen hakuaika alkoi elokuussa. Kaksikko siis päätti jatkaa vaiheikasta liittoaan.

Seiskan tietojen mukaan Kalle on aikaisemminkin laittanut avioeropapereita vetämään suutuspäissään, mutta perunut aikeensa tilanteiden rauhoituttua.

Lue myös: Riina-Maija Palander ymmällään aviosotkun keskellä: "Kalle on sanonut olevansa kanssani" - erohakemus silti vetämässä

Apua remonttiin

Pariskunta on viettänyt vastikään yhteistä aikaa Espanjan Aurinkorannikolla, jonne Riina-Maija ja lapset ovat muuttaneet talveksi.

Kallella ja Riiniksellä on kolme yhteistä lasta. Vanhin on jo teini ja kaksoset ovat alakouluikäisiä.

Riina-Maijan somevideoiden perusteella parin välit ovat lämmenneet. Instagramin videoklipeistä käy ilmi, että Suomessa asuva Kalle on matkustanut käymään vaimonsa ja lastensa luona. Videoilla Riinis ja Kalle ovat muun muassa remontoineet yhdessä Espanjan-asuntoaan.

Talvea karkuun

Palanderit ovat laittaneet myyntiin kotinsa Ranskassa. Lisäksi Riina-Maija on vuokrannut Virossa sijaitsevaa Ontikan kartanoa.

Lue myös: Oho! Hunkseista tuttu Ville Erola myy Riina-Maija ja Kalle Palanderin Ranskan-kotia - hintapyyntö yli miljoona euroa!

Perhe on aiemminkin viettänyt talvea Espanjassa, jossa koulua käyvillä lapsilla on vakiintunut ystäväpiiri.

Riina-Maija taustoitti Espanjaan lähtönsä syitä somessa syyskuussa. Kiinteistöalaan hurahtanut Riina-Maija kertoi vaihtavansa maisemaa työn vuoksi.

– Tämä nuuskamuikkunen on siirtynyt talveksi töihin Espanjaan etsien asuntoja asiakkaiden tarpeisiin ja touhuten remppoja ja sisustuksia designhuonekalujen parissa, joita rakastan, asuntointoilija hekumoi.

Seiska ei tavoittanut kaksikkoa kommentoimaan syitä avioeropapereiden poisvetämiselle.

Valavuori LIVE: Syynissä Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen erovatkaus - Kalle Palanderilta jäätävä kommentti!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »