fbq
Kotimaa
05.09.2021 19:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen
Seela Sella
Äskettäin palkittu näyttelijälegenda Seela Sella täräyttää: En ole filmitähti!
Kotimaa
05.09.2021 19:01
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen

Seela Sella ja Elina Salo saivat laatat Hyvinkään Tähtiraitille. Valinnalla halutaan kunnioittaa Suomessa menestyneitä näyttelijöitä.

– Tuntuu ihan kummalliselta ja ihmeellisen nöyrältä, koska minähän en ole mikään filmitähti, Seela ihmetteli Seiskalle Red Carpet -elokuvafestivaalin punaisella matolla.

– Kyllähän se tietenkin jotain merkitsee, että tässä on 60 vuotta oltu aktiivisesti mukana, ja onhan niitä elokuviakin tullut tehtyä sellainen kymmenkunta.

Seela Sella ja Elina Salo

Lue myös: Näyttelijä Seela Sella takavuosien railakkaasta taiteilijaelämästä: Nykyään putoaisi heti kelkasta!

Gaala jo viisivuotias

Antti Luusuaniemi

Red Carpet -elokuvafestivaalin isä Antti Luusuaniemi oli festivaalinsa viisivuotisjuhlapäivänä silminnähden jännittynyt, mutta innoissaan.

– On pitänyt ottaa monia asioita huomioon tapahtumaa järjestettäessä, Antti viittasi juhlien erikoisjärjestelyihin, kuten vieraiden porrastettuun saapumiseen.

Lue myös: Elokuvapomoksi noussut näyttelijä Antti Luusuaniemi paljastaa pitkän parisuhteensa salaisuuden – yhteiskuva pariskunnasta!

Juhlin viisikymppisiä perhepiirissä

Peter Franzen

Peter Franzén täytti elokuussa 50 vuotta.

– Ihan perhepiirissä pidimme pienet, railakkaan lämpöiset juhlat! Peter kuvaili tilaisuudessa Seiskalle hymyillen.

Ranskassa vaimonsa Irina Björklundin ja poikansa kanssa asuva Peter on viettänyt perheineen kesää Suomessa sekä lomaillen että töitä tehden.

– Vietettiin ihan mukavaa, rauhallista aikaa mökkeillen.

Lue myös: Pystytkö vastustamaan tätä katsetta?! Peter Franzén, 50, saapui elokuvagaalaan harvinaisen seksikkäänä - Katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »