fbq
Sampo Kaulanen

"Arjen luksusta!" Tällaisen talon Sampo Kaulanen rakennuttaa Ylläkselle: yksityiskohtia julki - katso kuvat!

Kyläkauppias Sampo Kaulanen rakennuttaa perheelleen uutta kotia Ylläkselle. Perjantaina julkaistussa blogipäivityksessä Sampo kertoo, millainen uudesta talosta on tulossa.

Sampo paljasti uuden kodin rakennussuunnitelmat keväällä blogissaan ja nyt projekti on nytkähtänyt Sampon mukaan eteenpäin.

- Pohjankaivuutyöt on aloitettu ja talo rupeaa fyysisestikin nousemaan ylös jalustoistaan, Sampo kertoo uudessa blogipäivityksessään.

Jättiyllätys! Sampo Kaulanen kouluttautuu uuteen ammattiin - "Tulee jännä ja opettava matka!"

Sampo ei rakenna taloa itse, vaan on valinnut siihen itselleen rakennuttajat. Hän kertoo, että tulevassa, 130-neliöiseksi suunnitellussa kodissa tärkeintä on se, että se tuntuu perheelle kotoisalta.

- Olen havainnut, että moni on ”yllättynyt”,, kun vastaan että meille tulee 130-nelilöinen talo hiukan syrjempään ja en ole rakentamassa mitään itselleni ylisuurta kelolinnaa tai palatsia. Haluamme meille sopivan kokoisen luukun, missä voidaan viettää normaalia elämää.

Sokkikuvat Seiskassa! Metallica-kännin riipaissut Sampo Kaulanen lyyhistyi maahan ja oksensi!

Sampo kertoo myös avoimesti yksityiskohtia tulevasta kodistaan.

- Minä tykkään, että näen ikkunasta kauas. Siksi halusin valita tontin sellaiselta paikalta, että näen myös kauas, kun katson ulos. Minulle kodissa tärkeimpiä elementtejä ovat rauhallinen sauna, toimiva keittiö ja viihtyisä makkari. Pidän myös takkatulen loimusta, joten luonnollisesti haluan omasta mielestäni hienon takan. Arjen luksusta aion hankkia kotiimme laittamalla ulkoporeammeen.