fbq
sipe santapukki

Apulanta perui kesän ensimmäisen keikkansa - Sipe Santapukki sairaalahoidossa: ”En tiedä, milloin pääsen pois!”

Koronakesä on potkinut artisteja erittäin raa’asti. Apulanta-yhtyeen rumpali Simo ”Sipe” Santapukki, 42, on joutunut kärsimään siitä erityisen paljon. Rokkari nimittäin joutui takaisin sairaalahoitoon, sillä hänen kesällä leikattu jalkansa tulehtui erittäin pahasti. 

Apulannan oli tarkoitus esiintyä tulevana lauantaina ensimmäistä kertaa kesän aikana. Nyt yhtye joutuu peruuttamaan kauan odotetun keikkansa Vaasassa. Sipe pahoitteli asiaa bändin Instagram-tilillä.

Kiertueelta suoraan sairaalaan! Sipe Santapukki soitti murtuneella olkapäällä – ”En pystynyt laittamaan edes housuja jalkaan!”

- Kuten jotkut tietävätkin, niin jalkani leikattiin 5 viikkoa sitten ja operaatio meni hyvin. Perjantaina jalka kuitenkin tulehtui niin pahasti, että oli pakko hakeutua akuuttiin. Tulehdusarvot ovat lähteneet laskuun, mutta vielä ei ole tietoa milloin pääsen pois sairaalasta. Lääkärien mukaan tämän tyyppisellä tulehduksella ei ole leikkimistä. Olen todella pahoillani, että joudumme perumaan kesäkiertueen ensimmäisen keikkamme, ja voitte uskoa että tilanne harmittaa minua kaikista eniten. Mutta jos jotain voin luvata niin sen, että kyllä se kesä meidänkin osalta vielä alkaa. Siihen asti kaikkea hyvää ja pysykää terveinä, Sipe kertoi Apulannan Instagram-julkaisun yhteydessä.

Kas, näin loikkaa pommilla toistamiseen isäksi tuleva Sipe Santapukki - huh, mikä kiinteä torso!

Rumpali oli toiveikas jalkansa kuntoutumisen suhteen vielä heinäkuun puolella. Tuolloin iloisesti hymyilevä rokkari julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän seisoo jalka paketissa terassilla. Käsissään hänellä on kyynärsauvat, joiden avulla mies pysyy paremmin pystyssä. 

- Jos kaikki on mennyt oikeaoppisesti, niin ensi viikolla pääsen viimein eroon näistä tikuista, Sipe toivoi.  

Kyynärsauvoista eroon pääseminen ei olisi ollut parantumisen viimeinen vaihe.

- Sitten pääsen opettamaan kävelyn perusteita hermoille ja lihaksille, Sipe jatkoi. 

Tiesitkö?! Suunnistajakaunotar Minna Kauppi on taitava pianisti – muusikkorakas Sipe Santapukki: ”Meillä on ymmärrystä toistemme elämäntavoista!”

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rokkari oli todella otettu kaikista kannustusviesteistä, joita hän oli saanut faneiltaan. 

- Kiitos vielä miljoonasti tsempistä! Se jeesaa oikeasti, Sipe hehkutti. 

Sipen puoliso Minna Kauppi, 37, ei ole kommentoinut miehensä tilannetta, vaikka hän on muuten aktiivinen sosiaalisessa mediassa.