fbq
Kotimaa
28.05.2021 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Antti Tuisku
Antti Tuisku on hurjemmassa kunnossa kuin koskaan – omat ennätykset rikki
Kotimaa
28.05.2021 07:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttävää paluuta kaavailevan Antti Tuiskun, 37, Helsingin Olympiastadionin keikkoja on jouduttu siirtämään jo kahdesti. Stadikalla piti tärähtää jo viime elokuussa, mutta konsertit siirrettiin tämän vuoden kesäkuulle. Nyt keikkojen pitäisi toteutua syyskuussa.

Varmaa on vain, että kun Antin Bailantai-konsertit räjähtävät käyntiin, lavalla kansalaisia viihdyttää kaikkien aikojen kovimmassa kunnossa oleva poptähti.

– Testien perusteella olen kyllä kunnossa! Puhalsin juuri mattotesteillä omat ennätykseni. Heti kun lavalle vain pääsee, niin kyllä tästä kropasta löytyy ruutia. Tanssikoreografioiden ei pitäisi hengästyttää liikaa, Antti lupaa Seiskalle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Huh huh, miten taidokasta! Näin notkeasti taipuu Antti Tuisku – katso päätä huimaava kuva!

Hiihtämiseen hurahtanut Antti on hionut kuntoaan huippu-urheilijoiden kanssa. Poppari palasi hiljattain hiihtoleiriltä Kilpisjärveltä, jossa hänen kirittäjänään toimi muun muassa yhdistetyn tuore MM-hopeamitalisti Ilkka Herola.

– Vietimme siellä mahtavan viikon. Nyt olen sitten pölähtänyt takaisin tänne Etelä-Suomeen, sillä aloitan treenaamisen keikkoja varten. Eipä tässä ehdi muuta miettiä kuin, että ehtisi levätä tarpeeksi kaiken harjoittelun keskellä.

Lue myös: Maajoukkuetähti Johanna Matintalo treenaa Antti Tuiskun kanssa - lataa paljonpuhuvan arvion tähtipopparin hiihtotaidoista: "Antti on erittäin kovakuntoinen"

– Mutta en mie valita! Kun treenit starttaavat, ei ole niin väliä missä sitä on. Kunhan vain pääsee takaisin tekemään oikeaa työtään, Antti fiilistelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »