fbq
Antti Tuisku

Antti Tuisku nousi pohjamudista poppilistojen kuninkaaksi – tällaisen muutoksen hän huomasi käytöksessään!

Laulaja Antti Tuisku ei halunnut uuden supersuosionsa vaikuttavan häneen ihmisenä.

Antti julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa hän muisteli vuonna 2015 julkaistun Peto on irti -kappaleen tuomaa supersuosiota. Sitä ennen laulaja oli joutunut pysähtymään miettimään omaa uraansa suosion romahdettua pahasti.

Antti Tuisku muisteli uransa floppiaikaa – konserttisalit kaikuivat tyhjyyttään: ”Hoin itselleni, ettei menestykseni määritä minua!”

− Silloin, kun Peto on irti julkaistiin, niin ajoin kotipihaan pitkän päivän päätteeksi. Katsoin, että sen yhden päivänä aikana musiikkivideota oli katsottu yli 200 000 kertaa. Se oli aivan valtava määrä. Siihen mennessä millään aikaisemmalla kappaleellani ei ollut ollut sellaista reaktiota, Antti muisteli.

Jättisuosion myötä Antti huomasi olevansa kaikkien keskustelujen ja tilanteiden keskipisteenä. Hän kertoi joutuneensa tarkkailemaan omaa käytöstään, jotta se ei vaikuttaisi häneen ihmisenä.

− Kävin henkeviä keskusteluja läheisimpien ihmisteni kanssa siitä, että he kertovat heti, jos näyttää siltä, että jokin minussa muuttuu. Ihan varmasti olen muuttunut sillä tavalla, että mitä olen puhunut vaikka siskoni kanssa… Niin sellaisia piirteitä, joita en osaa edes ajatella, että kuinka jo etukäteen oletan asioiden tapahtuvan haluamallani tavalla. Sellaisia asioita on melkein mahdotonta välttää. Kaiken kaikkiaan antaisin itselleni kiitettävän arvosanan siitä, että kaikkien vuosien jälkeen olen aika hyvin kyennyt suhtautumaan tähän suursuosioon ja siihen, mikä sen ja arkielämäni välinen suhde omassa elämässäni on.