fbq
Antti Kurhinen

Antti Kurhinen haluaa eduskuntaan – uskoo keksineensä keinon järkyttävien raiskauksien estämiseksi: Voin melkein vannoa lukujen tippuvan!

Tosi-tv-konkari Antti Kurhinen suunnittelee merkittävää uramuutosta.

Antti kertoi Seiskalle haaveilevansa pääsystä eduskuntaan. Hän on pohtinut etenkin maahanmuuttopolitiikkaa ja sen mukana tulleiden haasteiden kitkemistä.

- Kun on seurattu tätä Suomen epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa ja sitä kautta tullutta raiskausaaltoa, olisi minulla mahdollisesti ratkaisu siihen! Esimerkiksi isännöimäni nukkebordelli haluaa juuri ehkäistä raiskauksia omalla toiminnallaan. Tässä tapauksessa mielestäni Suomen valtion olisi hyvä perustaa nukkebordelleja joka kaupunkiin, jossa on paljon maahanmuuttajia ja vastaanottokeskuksia ja antaa maahanmuuttajien käydä pari kertaa viikossa ilmaiseksi nukkebordellissa! Voin melkein vannoa, että raiskausluvut tippuisivat, Antti kertoi Seiskalle.

Antti Kurhinen kommentoi nukkebordelliinsa liittyviä väärinymmärryksiä: Tässä ei ole mitään rikollista – nukke toteuttaa villeimmät fantasiat!

Antti oli Piraattipuoleen ehdokkaana vuonna 2011, mutta tuolloin poliittinen ura ei ottanut tuulta alleen. Antin mukaan politiikka on kiinnostanut häntä aina.

- Suomen sisäiset asiat kiinnostavat minua ulkosuhteita enemmän. Suomessa on niin paljon korjattavia asioita.

Tällä hetkellä Antti etsii puoluetta, jonka jäsenet ovat hänen kanssaan samalla aaltopituudella.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!