fbqAntti Kurhinen kommentoi nukkebordelliinsa liittyviä väärinymmärryksiä: Tässä ei ole mitään rikollista – nukke toteuttaa villeimmät fantasiat! | Seiska
Uutiset
07.12.2018 16:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti, Antero Alhonen
Antti Kurhinen kommentoi nukkebordelliinsa liittyviä väärinymmärryksiä: Tässä ei ole mitään rikollista – nukke toteuttaa villeimmät fantasiat!
Uutiset
07.12.2018 16:23
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti, Antero Alhonen

Tosi-tv-konkari Antti Kurhinen on ollut kiireinen Helsingin Kannelmäkeen perustetun nukkebordellin avajaisten jälkeen. Hän on huomannut kohutun paikan herättäneen paljon keskustelua. Antti haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, että nukkebordellissa ei ole mitään laitonta.

– Ihmiset ajattelevat prostituutiota, kun puhutaan seksistä ja rahasta. Helposti ajatellaan, että tässä on jotain rikollista. Nukkebordellissa ei ole kyse prostituutiosta tai ihmiskaupasta, hän sanoo Seiskalle.

Lue myös: Antti Kurhisen nukkebordellin kirkkain tähti vaurioitui: En tiedä, onko jollain asiakkaalla ollut todella rajut fetissit! 

Antin mukaan nukkebordellin tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus toteuttaa fantasioitaan.

– Meillä kaikilla on seksuaaliset tarpeemme. Nukke ei arvostele kenenkään ulkonäköä tai mitään muutakaan. Nukke toteuttaa villeimmätkin fantasiat.