fbq
Lola Odusoga

”Anteeksi, teet mitä?” Lola Odusoga lätkäisi suihkukuvansa julki

Viihdealalla työskentelevä Lola Odusoga, 44, sai aikaan sosiaalisen median kanavissaan aikamoisen keskustelun suihkussa käymisestä. Lola avautui asiasta myös blogissaan, ja julkaisi tänään torstaina (31.3.) suihkukuvan itsestään aiheeseen liittyen.

- Puhuttiin niin paljon eilen suihkusta ja eiliseen blogiinkin siitä pääty jotain, niin torstaihin sitten suihkukuvaa heti aamuun, Lola täräyttää Twitter-tilillään.

Lola oli yllättynyt, kuinka jotkut ihmiset eivät pelkästään peseydy suihkussa.

- Olen tullut tietoiseksi viime viikkoina, että osalla ihmisistä on tapana soittaa musiikkia suihkussa. Tämä oli mulle totaalinen ”Anteeksi, teet mitä?” -hetki. Erillistä ääntä ja ärsykettä vielä suihkuunkin? Lola ihmettelee blogissaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lolan oma televisio on rikki, eikä hän ole kymmeneen vuoteen radiotakaan kuunnellut.

- Selasin tässä päivällä twitteriä kirjoitettuani ensimmäisen luonnoksen tästä tekstistä. Eräs seuraamani henkilö kysyi siellä juuri: ”Siis miten elätte turhautumatta maailman paskamaisuuteen joka päivä?” Niinpä, samaan asiaan olin ladannut vastausta tänne blogiini juuri merkkikaupalla: Rakentamalla oman kuplan, sulkemalla asioita ulkopuolelle ja tekemällä valintoja, ihan joka päivä.

Lola kertoo viihtyvänsä hiljaisuudessa, eikä hän tarvitse taustahälyä elämäänsä.

Työni on usein niin täynnä ärsykkeitä, ääniä, ihmisiä ja hektisyyttä, että haluan työn ulkopuolella valita todella tarkasti sen, mitä asioita kuplaani pääsee. Monesti hiljaisuus ja omat ajatukset ovat sitä luksusta.

Lue tästä Lolan blogikirjoitus.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lola Odusoga yllätettiin paratiisisaarella! Missilegenda kuskattiin häihinsä sukellusveneellä – pappi paljastui hotellin ovimieheksi!

Arkistovideo: Lola Odusogan mehevät grilliherkut!