fbq
Anssi Kela

Anssi Kelalta rehellinen sometilitys!

Muusikko Anssi Kela, 50, ei ymmärrä nykyistä kulutuskulttuuria.

Anssi Kela kertoo avoimesti häntä ärsyttävästä asiasta ja turhasta kulutuksesta. Anssi paljastaa, että hänellä on ollut käytössään varsin toimiva tietokone jo yli 10 vuotta.

– Hetki, jota olen vältellyt pitkään, ja joka täyttää minut kauhulla: tietokoneen vaihto. Kaikkien tiedostojen siirto koneesta toiseen. Ohjelmistojen ja sovellusten täydellinen päivittäminen. En ole mitenkään luottavainen sen suhteen, että tämä projekti tulisi menemään ongelmitta maaliin, Anssi kirjoittaa Instagramissa.

Laulaja ei mielellään hankkisi uutta konetta, mutta vaihtoehtoja ei juuri ole.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Vasemmalla oleva vanha koneeni on palvellut minua jo 11 vuotta. Ostin vuonna 2012 tehokkaimman masiinan, mitä silloin oli saatavilla. Se toimii edelleen hienosti, mutta siihen ei enää vuosiin ole voinut tehdä käyttöjärjestelmäpäivityksiä. Sekään ei sinänsä olisi minulle ongelma, mutta yksi kerrallaan käyttämäni sovellukset ja ohjelmat alkavat putoilla pelistä pois. Eivät enää tue näin vanhaa laitetta.

– Korni tilanne: täysin toimiva kone, jonka käyttö kuitenkin alkaa muuttua liian vaikeaksi.

Anssi Kelan tunteikas päivitys liittyen tyttäreensä – "Minä ja vaimoni onnistuimme tyrimään"

Päivitykseen Anssi on liittänyt kuvan työhuoneestaan.

– Viimeinen naula arkkuun oli, kun Spotifylta tuli ilmoitus, ettei se enää toukokuun alusta lähtien pelittäisi vanhalla koneellani. Spotify on musaa tehdessä sen verran tärkeä työväline, että hanskat putosivat ilmoituksen luettuani. Oli pakko luovuttaa, ja lähteä atk-ostoksille.

Shoppailu ei varsinaisesti miellytä menestyksekästä vanhan liiton muusikkoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ärsyttää, kun pakotetaan kuluttamaan, ja vaihtamaan kunnossa oleva laite uuteen. Minkäs teet. Toivottavasti tällä tuoreella raudalla pärjätään seuraavat 11 vuotta.

Anssi Kela kohtasi somessa ikävän yllätyksen - yritys käytti muusikon kuvaa luvatta mainoskampanjassaan