fbq

Anniina Valtonen avoimena saamistaan rajuista kommenteista: "Myös aikuisten maailmassa kiusataan"

Anniina on saanut ikävää palautetta ja suoranaista kiusaamista osakseen olemalla oma itsensä.

Suosikkimeteorologi ja Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Anniina Valtonen on ihastuttanut kansan valloittavalla hymyllään ja ikipositivisella asenteellaan.

Katso Seiskan Grillisota:

Julkisuudessa on kuitenkin myös varjopuoli, eikä kaikkia voi koskaan miellyttää. Myös Anniina on saanut ikävää palautetta ja suoranaista kiusaamista osakseen olemalla vain oma itsensä. 

Totuus Anniina Valtosen asusta paljastui: "Ne on mekon alla mutta taktisesti kääritty"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän julkaisi Instagram-sivullaan suloisen lapsuuskuvan, jossa hymyilee polkkatukkaisena kameralle. Kuvaa siivittää vakava teksti.

- ”Tää yksi tekopirtee”, ”Rasittava virnistelijä”, ”Niin teennäinen, että oikein ärsyttää”, Anniina lainaa kuvatekstissä.

- Yleisimmät kommentit minusta kääntävät positiiviset (ja parhaimmat) ominaisuuteni negatiiviseksi ja minua vastaan. Mietin monesti miltäköhän pikku Anniinasta tuntuisi, jos hänelle selviäisi, että myös aikuisten maailmassa kiusataan, juontaja kirjoittaa.

Hän ei kuitenkaan lannistu törkykommenteista.

- Aion jatkossakin hymyillä (joka mielletään virnistelyksi) ja olla iloinen (joka on monien mielestä teennäistä ja tekopirteää). Tiedoksi, että on olemassa myös ihmisiä, joilla ei ole tatti otsassa 24/7, Anniina täräyttää.

Anniina Valtoselta lohdullisia uutisia lomasäätä aprikoiville

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraajat tukena

 Anniina ei suinkaan ole ainoa, joka on kokenut vastaavaa. Kommenttikenttään on kerääntynyt lukuisia seuraajia ja ystäviä, jotka kertovat omista kokemuksistaan sekä tsemppaavat jaksamaan.

- Täällä kans yksi joka on syntymäiloinen ja innostuva ja joka on saanut siitä aina myös kärsiä koska on ihan liikaa monille. Mutta sinä ja kaikki te muutkin jotka olette luonnostaan positiivisia, elämäniloa pursuavia hymytyttöjä, ovat parasta energiaa tähän maailmaan, kaiken sen ankeuden keskelle. Luojan kiitos meitä on. Annetaan positiivisuuden vaan loistaa, Portion Boys -yhtyeestä tuttu Tiina Timanttinen avautuu.

- Fuck everyone! Hymy on parasta ja myös tarttuu! koomikko Fathi Ahmed toteaa.

- Nuo kommentit kertoo ainoastaan näiden henkilöiden omasta synkkyydestä. Valo ärsyttää, jos elää pimeässä, oot ihana! Alma Hätönen puolestaan muistuttaa.

Anniina Valtonen pyysi anteeksi seuraajiltaan

Seuraajat tekevät selväksi sen, että suurimmalle osalle Anniinan positiivisuus on ilahduttava asia.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kiitos hymystäsi ja muusta asenteestasi! Sinunlaisia tarvitaan enemmän kuin meitä hapannaamoja! kommenteissa hehkutetaan.

- Puhuvat palturia! Aito intosi ja hyvänmielen energiasi puskevat läpi ruudusta kuin ruudusta, antaa mököttäjien mököttää, seuraaja kirjoittaa tyhjentävästi.

Tämä asia teki Anniina Valtosen onnelliseksi: "Pitkästä aikaa"

Anniina kertoi taannoin Seiskalle, että hänellä on yksinkertainen tapa käsitellä ikävät someviestit.

- Estän tai hiljennän kaikki käyttäjät ja tilit, jotka lähettävät minulle jatkuvasti samankaltaisia viestiä. Jotkut luulevat, etten näe heidän viestejään, mutta kyllä minä näen, Anniina totesi.

Anniina Valtonen jyrähtää törkypalautteesta - käskettiin häipymään Venäjälle!