fbq
Anni Uusivuohi

Anni Vuohijoen ronskien seksipuheiden kohde selvisi - katso kuva kohutusta Tappara-tähdestä!

Pekingin olympialaisten jälkeen nousi kohu, kun painonnostaja Anni Vuohijoen, 33, epäiltiin käyttäytyneen epäasiallisesti Suomen jääkiekkomaajoukkueeseen kuulunutta varapelaajaa kohtaan.

Kiekkoilijan nimi on pysynyt toistaiseksi piilossa, mutta nyt useat lähteet ovat vahvistaneet Seiskalle, että kyseessä on Veli-Matti ”Vellu” Savinainen, 36.

Tapaus sai alkunsa, kun Olympiakomiteaa edustaneen Vuohijoen uutisoitiin olevan epäiltynä erään kiekkoilijan häirinnästä. Vuohijoki asui varapelaajien kanssa samassa hotellissa.

Tapauksen paljastuttua Vuohijoki kertoi pitkässä kirjeessään, että hänen oli väitetty syyllistyneen seksuaaliseen häirintään humalassa ollessaan. Vuohijoki kiisti tämän jyrkästi ja kertoi juoneensa vain kaksi lasia viiniä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
veli-matti
Savinainen on Tapparan konkarihyökkääjä, jolla on takanaan yli 100 A-maaottelua.

Urheilu pelasti painonnostajakaunotar Anni Vuohijoen viinakierteeltä: En näyttänyt yhtään urheilijalta!

Vuohijoki totesi, että hänen pitää oppia puhumaan asiallisemmin, koska kaikki eivät ole tottuneet yhtä rankkaan kielenkäyttöön kuin hän itse.

Vuohijoki myös itse pyysi, että urheilun eettinen keskus Suek tutkii asian, jossa se on nyt selvitettävänä.

– Tutkinta on yhä meneillään. En osaa sanoa tarkkaa päivää, koska se valmistuu. Tavallisesti nämä vievät muutamia kuukausia, Suekin pääsihteeri Teemu Japisson vahvisti Seiskalle.

anni

Seiska ei tavoittanut Savinaista, joka oli lehden mennessä painoon tiistaina valmistautumassa Tapparan neljänteen finaalipeliin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Painonnostajakaunotar Anni Vuohijoki, 29, esittelee puolisonsa: ”Sami on rauhallinen ja lyö minulle jarruja” – katso kuva!

Kysyimme myös Vuohijoelta, oliko pelaaja Vellu Savinainen.

– Mulla ei ole mitään tietoa mistään, Vuohijoki viestitti Seiskalle.