Painonnostajakaunotar Anni Vuohijoki, 29, esittelee puolisonsa: ”Sami on rauhallinen ja lyö minulle jarruja” – katso kuva!

Uutiset | 28.02.2018 08:47

Anni Vuohijoki, 29, edusti Suomea Rion olympialaisissa kesällä 2016. Voima kanssamme -kirjan julkaissut urheilija kertoi Seiskan haastattelussa nuoruudessaan kohtaamastaan tragediasta, kun hänen veljensä menehtyi väkivallan seurauksena.

Lue lisää: Olympiaurheilija Anni Vuohijoen 23-vuotias veli kuoli raa’an väkivallan seurauksena: Elin sen jälkeen täysin sumussa!

Eteenpäin Annia on viime vuosina ”potkinut” oma mielitietty, niin ikään painonnostossa mainetta niittänyt Sami Köngäs (ent.Raappana).

– Sami on iso tuki. Hän on suhteemme rauhallisempi osapuoli. Kun stressaannun, hän näkee sen ja lyö jarruja, Anni kiittelee.

Puoliso Sami Köngäs tasapainottaa Annin elämää. Painonnostajapari avioitui viime vuoden lopulla.
Puoliso Sami Köngäs tasapainottaa Annin elämää. Painonnostajapari avioitui viime vuoden lopulla.

Helsinkiin kotiutunut pari elää viikot etäsuhteessa, kun Anni opiskelee Oulussa lääkäriksi.

– Kun lähden Ouluun, Samilla on tapana muistuttaa minua nukkumisen ja syömisen tärkeydestä. Olen välillä niin innoissani kaikesta, että elämäni saattaa lähteä "ihan laukalle".

Lue myös: Urheilu pelasti painonnostajakaunotar Anni Vuohijoen viinakierteeltä: En näyttänyt yhtään urheilijalta!

Rion olympialaisissa suomalaisnostaja herätti huomiota violetissa tukassaan. Mikäli paikka vuoden 2020 Tokion olympialaisiin irtoaa, aikoo räväkkä nainen jälleen säväyttää.

– Leikkaan lyhyen vaalean siilitukan. Se on lupaus.

Mentoroi nuoria lupauksia!

Anni Vuohijoki tähtää tosissaan Tokion vuoden 2020 olympialaisiin. Valmentautuminen ei onnistu ilman tukijoita, joista Annille yksi tärkeimmistä on Lidl. Painonnostaja on mukana päivittäistavaraketjun Lidl All Stars -sponsorointiohjelmassa.

– Parasta mallissa on, ettei potkaista pois, jos tulee huono kausi. Kiinnitetään huomiota kokonaisuuteen ja tuetaan matkaa olympialaisiin saakka, Anni kiittelee.

Anni on myös yksi kahdeksasta Lidl All Stars -mentoreista, jotka ovat esimerkkinä ja apuna sponsoriohjelman nuorille tulevaisuuden lupauksille. Hänen mentorikollegojaan ovat oman lajinsa huiput: uimari Ari-Pekka Liukkonen, maastohiihtäjä Matti Heikkinen, pituushyppylegenda Tommi Evilä, pikaluistelija Mika Poutala, suunnistaja Mårten Boström, maantiepyöräilijä Lotta Lepistö ja telinevoimistelija Jani Tanskanen.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!