fbq
Anne Joni

Anne Kukkohovin Supermood -brändi poltti rahaa USA:n valloitukseen ja talousvaikeudet seurasivat: ”Yritetään saada tähän jonkinlainen järjestely”

Perjantaina 21.2. Seiska uutisoi, että Anne Kukkohovin kosmetiikka ja -hyvinvointifirma Supermood on ajatunut taloudellisiin vaikeuksiin. Yritykselle on merkitty liki 50 000 euron maksuhäiriömerkintä, joka on seurausta pankin saatavien laiminlyönneistä. Supermoodin toimitusjohtaja, Annen ex-puoliso Joni kertoo Seiskalle puhelimitse, että yritys pyrkii selvittämään haasteet. 

- Tämä (maksuhäiriömerkintä) on meillekin uusi tieto, ja asia on meillä käsittelyssä. Vaihdoimme pankkia jonka kanssa meillä oli laina, ja he päättivät sulkea tilimme ja luoton, emmekä sitten pystyneet maksamaan lainaa takaisin kerralla, koska kyseessä on niin iso summa. Yritetään vielä saada tähän jonkinlainen järjestely.

Joni kertoo, että yhteistyö ex-puolison kanssa sujuu varsin hyvin, vastoinkäymisistä huolimatta.

- Business as usual, samalla toimistolla istutaanMeillä on omat vastuut ja eri hommat firman sisällä. Tullaan hyvin toimeen, Joni kertoo hyväntuulisesti.

Kukkohovien Supermoodin liiketoiminta ei ole tilikausien 2015-2018 perusteella ollut kannattavaa, sillä firma on kerryttänyt tappiota yli 300 000 euroa. Rahaa on palanut, sillä firma on ponnistellut tehdäkseen brändillään läpimurron Yhdysvaltojen ankarasti kilpailluilla markkinoilla. 

- Amerikan valloitus on vienyt meiltä rahaa, mutta pitää investoida, jos sinne haluaa. Suunta on oikea, Joni päättää.