Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovin kauneusbrändi pahoissa vaikeuksissa - raskaita tappioita ja maksuhäiriömerkintä 50 000 euron rästistä!

Uutiset | 21.02.2020 12:59

Mediapersoona Anne Kukkohovin, 49, kauneusbisnes on rajussa vastatuulessa. 20.2.2020 kirjatun maksuhäiriömerkinnän mukaan Annen kosmetiikka- ja hyvinvointituoteyritys Supermood oy on jättänyt rästiin maksuja rahoituslaitokselle. Laiminlyönneistä yritykselle on seurannut yksipuolinen velkoomustuomio, summaltaan 49 921 euroa.

Tilinpäätöstietojen perusteella Supermoodin liiketoiminta ei ole ollut kannattavaa, sillä tilikausilla 2015-2018 yritys on kerryttänyt tappiota yli 300 000 euroa. Joulukuussa 2018 päättyneen tilikauden liikevaihto oli runsaat 250 000 euroa. 

Ankarat tappiot selittyvät osaltaan kunnianhimoisista laajentumissuunnitelmista. Viime syksynä Anne kertoi, että Supermood-brändin tuotteita markkinoidaan Yhdysvalloissa ja yrityksellä on agentuurit sekä New Yorkissa että Los Angelesissa.

- Usko on kova, vaikka siellä onkin kova kilpailu

Annen lisäksi yritystä pyörittää hänen entinen aviomiehensä Joni. Supermood onkin saanut pikkufirmaksi melko paljon julkisuutta osakseen, brändi oli esillä esimerkiksi syksyllä nähdyssä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. 

Yrittäjät eivät halunneet kommentoida tilannetta Seiskalle.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!