fbq
anna puu

Anna Puun ulkonäköä muokattiin kauneusklinikalla - kuvat ennen ja jälkeen

Laulaja Anna Puu, 40, kertoo muokanneensa ulkonäköään pistoshoitojen avulla.

Anna iloitsee tuoreessa Instagram-julkaisussaan uudistunutta ulkonäköään. Kuvia on yhteensä neljä, ja kahdessa ensimmäisessä näkyy kaulan alue. 

Kahdessa toisessa nähdään Annan kasvojen sivuprofiili. Vasemmalla olevat kuvat on otettu ennen toimenpidettä, ja oikealla olevat toimenpiteen jälkeen.

Anna mainitsee epäröineensä vanhojen kuvien julkaisemista. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Uh, näitä ennen -kuvia ei ihan hirveesti tee mieli jakaa, mutta menkööt nyt sitten!

Laulajan mukaan hän on tuntenut epävarmuutta kaulastaan, jonka hän on ajoittain peittänyt vaatteillaan.

Meillä jokaisella on varmasti ainakin se yksi kohta kropasta, joka häiritsee. Mulla se on kaula. Olin ehkä 17-vuotias, kun oltiin jossain aurinkolomalla ja niiden tavallisimpien rusketusrajojen lisäksi mulla yksi kiersi kaulaa. Syvä juonne, jonka olemassaoloon en sitä ennen ollut kiinnittänyt huomiota.

– Vuosien aikana oon peittänyt kaulaani pukeutumalla mm. pooloihin ja heikoimpina hetkinä oon kirjoittanut Googlehakuun "kaulan kiristys".

Kuin kaksi marjaa! Anna Puu yhteiskuvassa kauniin pikkusiskonsa kanssa

Anna paljastaa vierailleensa kauneusklinikalla. Siellä löydettiin juuri hänelle sopiva ratkaisu. Anna selventää, ettei kyseessä ollut perinteinen täyteainehoito vaan hoito, jossa pistetään puhdasta hyaluronihappoa ihon alle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hoidon seurauksena iho kiristyy ja kirkastuu.

Raskauden jättämän turvotuksen ja katkonaisten unien jäljiltä menin maaliskuussa (ekat kuvat) käymään Reijalla @rebel_helsinki ja valitin aiheesta. Reijan silmiin tuli sellainen innostuneen pikkulapsen valo, kun hän sanoi että "Kuule, mulla on sulle hoito justiinsa tuohon: Profhilo!" Varovaisesti kyselin, että mistäs siinä on kyse ja etten (ainakaan vielä) ole halukas ottamaan täyteaineita.

No, pistoksia olisi kyllä tiedossa (kääk!), mutta ei perinteisessä täyteainehoitomielessä. Ihon alle vietäisiin kahden hoitokerran aikana puhdasta hyaluronihappoa, jonka stimuloivasta vaikutuksesta iho kiristyy ja kirkastuu. Ravitsemusta väsyneelle iholle siis! Haaveissani näin jo sileän kaulan...

Anna Puu esitteli hehkeän kesätyylinsä – erikoinen vihjaus

Lopputulos ei vielä kuitenkaan ole se sileä kaula, josta Anna on haaveillut. Hän kertoo olevansa silti tyytyväinen toimenpiteeseen. 

– No eihän se vieläkään sitä ole, mutta juonne on selvästi silottunut eikä enää häiritse yhtä paljon. Samalla koko kaulan ja kasvojen iho sai ihan uutta virtaa ja valoa, kuten kahden hoitokerran jälkeen otetuissa kuvissa näkyy.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laulaja toteaa pistoksista aiheutuneen kivun olleen siedettävä, sillä hoito oli niin nopea. Annan mukaan hän aikoo jatkossakin turvautua tähän toimenpiteeseen. 

– Mietitte varmaan, että sattuiko se? Ei se miellyttävää ollut mitenkään päin, mutta hoito oli sen verran nopea, että kyllä sen piikki-inhotuksesta huolimatta kesti. Aion varmasti tulevaisuudessa kokeilla hoitoa uudestaan (Reijan turvallisissa käsissä)!

Oho, Anna Puu julkaisi itsestään meikittömän ja filtteröimättömän kuvan - taustalla hyvä syy

Annalla ja tuottaja Jukka Immosella on viime vuonna syntynyt poika. Annalla on lisäksi vuonna kouluikäinen tytär exänsä kanssa.

Laulaja nousi julkisuuteen Idols-laulukilpailusta vuonna 2008. Hän sijoittui ohjelmassa toiseksi.

Anna Puu tuskailee tutun vauvaongelman kanssa: "En ala"

Anna on julkaissut uransa aikana viisi studioalbumia, sekä voittanut vuoden naissolistin Emma-palkinnon kolmesti. Anna on nähty Vain elämää -ohjelman viidennellä tuotantokaudella vuonna 2016. Hän toimii The Voice of Finlandin tähtivalmentajana.

anna puu ja jukka immonen
Anna Puu ja Jukka Immonen.