fbq
Kotimaa
04.01.2022 10:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto & Instagram
Anna Abreu
Anna Abreun kroppa toimii taas upeasti - julkaisi paljonpuhuvan bikinikuvan Thaimaan-lomaltaan
Kotimaa
04.01.2022 10:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Pasi Murto & Instagram

Laulaja Anna Abreu matkusti ennen joulua lomalle Thaimaahan yhdessä aviomiehensä Lauri Heiskarin kanssa. Joululoma alkoi kuitenkin epäonnisesti, kun lentomatkan aikana hän satutti nilkkansa todella pahasti.

- Menin yöllä vessaan ja pyörryin. Kuulemma olin tullut täysin naamalleni lentokoneessa. Mulla meni nilkka paskaksi, tällä hetkellä en pysty kävelemään, Anna paljasti parisen viikkoa sitten (22.12.) Instagram-videotarinassaan.

Lue myös: Anna Abreu pyörtyi lentokoneen vessaan ja teloi jalkansa - karmea alku Thaimaan-lomalle: "En pysty kävelemään"

Anna oli stressannut ja pelännyt koko lentomatkan ajan sairastumista koronaan ja sen takia hän sai kehiteltyä itselleen flunssaoireita. Thaimaahan päästyään lomalaiset menivät uusiin koronatesteihin, joiden tuloksia pariskunnan piti odottaa pitkään.

- Voitte vaan kuvitella millainen päivä oli, kun odoteltiin testituloksia täällä päässä 12 tuntia. Oli yhtä tuskaa. Eihän mulla koronaa ole, Anna sanoi.

Bikinikuvat todistavat 

Nyt huolet ja nilkkavaiva näyttäisivät olevan takanapäin, sillä Anna on julkaissut Kaakkois-Aasiasta hehkeitä hellekuvia.

Laulajatähden nilkka on aurinkoloman lopulla ainakin sikäli kunnossa, että hän pystyy seisomaan jopa varpaisiltaan sekä poseeraamaan seisailtaan peilin edessä.

- Vikat säteet ja sit pikkuhiljaa takas hommiin. Ens viikol jatketaan albumi nro 8 työstämistä ihan huolella. Siitä tulee ihana, Anna kirjoitti tiistaina julkaisemassaan bikinikuvassa.

Lue myös: Vastaisku tuhmille joulusedille! Anna Abreu sykähdyttää seksikkäiden tonttutyttöjensä kanssa

Ennen vuoden vaihtumista Anna julkaisi alla olevan kuvan uima-altaan reunalta ja kertoi odottavansa vuotta 2022 innoissaan.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »