fbq
Kotimaa
17.12.2021 21:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Olli Suominen
Andy ja angela
Andy McCoy sai tiedon erosta erikoisella tavalla - näin ero eteni
Kotimaa
17.12.2021 21:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus ja Olli Suominen

Seiska paljasti eilen torstaina (16.12.), miten Angela Nicoletti-McCoy, 56, on hakenut eron toista vaihetta rokkikukko Andy McCoysta, 58. Seiska listasi yli kolmekymmentä vuotta yhdessä olleen pariskunnan eron vaiheet. Niistä välittyy myös pariskunnan värikäs elämä.

Lue myös: Angela McCoy haki eron toista vaihetta, hakemuksessa poikkeuksellinen kohta!

Andy ja Angela
Andy ja Angela asuivat yhdessä vain vuoden päivät Karkkilaan muutettuaan.

Andylle tieto erosta huumekäräjille

Seiskan haltuun saamasta ensimmäisen vaiheen avioerohakemuksista selviää, että Angela on hakenut eroa tämän vuoden maaliskuussa. Haastemies ei kuitenkaan tavoittanut rokkaria kuukausiin, koska tämän olinpaikkansa ja osoitteensa on ollut hämäränpeitossa niin virkavallalle kuin ex-vaimolle.

Haastemies tavoitti Andyn kesäkuussa, kun hän kiikutti tiedoksiannon erosta miehelle tämän ollessa syytettynä käräjillä huumausaineen käyttörikoksesta. Andy ei saanut tuolloin tuomiota rikoksesta vaan poistui paikalta ainoastaan erolappu kourassa.

Lue myös: Asumuseroon Angela-vaimonsa kanssa päätynyt Andy McCoy hoiperteli nuutuneena Helsingissä: tähtiartistin leski auttoi väsähtänyttä rokkikukkoa – kuvat!

andy ero
Seiska oli paikalla, kun haastemies toimitti avioerohakemuksen Andylle. Mies oli shokissa ja kyseli kovaan ääneen asianajajaltaan aiheesta.

Tänne Angela muutti

Aikoinaan pariskunta muutti Helsingin sykkeestä Karkkilan rauhaan, mutta rokkikukko ei kauan maalaismaisessa viihtynyt vaan suuntasi takaisin pääkaupunkiseudun humuun. Andyllä ei ole ollut sen jälkeen kiinteää osoitetta Helsingissä, vaan hän on yöpynyt milloin missäkin.

Viime kesänä Andy asusti ydinkeskustassa sijaitsevassa hotellissa. Andyn lentäessä hotellista ulos hän muutti tavaransa luottokavereidensa kanssa työtilaansa. 

Angela puolestaan muutti heti eron ensimmäisen vaiheen jälkimainingeissa pariskunnan entisestä yhteisestä kodista lähemmäs Karkkilan keskustaa. Seiskan käydessä kurkkaamassa Angelan uutta kotia naisen auto seisoi pihassa, mutta häntä ei näkynyt.

Andy ja Angela ehtivät asua ennen eroa eri paikkakunnilla yli vuoden päivät, ennen kun rokkikukon ex-vaimo kiikutti avioerohakemuksen maistraattiin.

Lue myös: Angela McCoy paljastaa syyt asumuseroon Andyn kanssa: ”Rakastan sitä hänessä”

Angelan uusi koti
Seiska kävi loppukesästä Angelan uudella kodilla.

Seiska ei tavoittanut Angelaa eikä Andyä kommentoimaan eron toista vaihetta yhteydenottopyynnöistä huolimatta.