fbqAngela McCoy paljastaa syyt asumuseroon Andyn kanssa: ”Rakastan sitä hänessä” | Seiska
Angela ja Andy McCoy

Angela McCoy paljastaa syyt asumuseroon Andyn kanssa: ”Rakastan sitä hänessä”

Kotimaa | 30.05.2021 17:04

Seiskan tietojen mukaan rokkari Andy McCoy, 58, ja Angela McCoy, 56, ovat asuneet jo yli vuoden erillään.

Seiska selvitti, että rokkikukon osoitetiedot menevät tällä hetkellä Helsinkiin ja Angelan Karkkilaan, jonne Andynkin tiedot menivät vielä viime vuoden puolella.

Lue myös: Asumuseroon Angela-vaimonsa kanssa päätynyt Andy McCoy hoiperteli nuutuneena Helsingissä: tähtiartistin leski auttoi väsähtänyttä rokkikukkoa – kuvat!

– Tarkkaa muuttopäivää en voi sanoa, mutta vähän yli vuoden päivät kyseinen henkilö on asunut muualla kuin Karkkilassa, osoitepalvelusta kerrottiin Andyn kuvioista.

Kaipaan luontoa ja rauhaa

Seiska tavoitti lopulta myös Angelan kommentoimaan erillään asumista.

– Andy rakastaa Helsinkiä, ja minä puolestani rakastan luonnonläheisyyttä. Täällä Karkkilassa kaikki on niin kaunista. Andy on aina ollut kaupunkilainen, ja rakastan sitä hänessä, Angela viestitti Seiskan toimittajalle.

Suomalaistunut jenkki Angela kertoo keskittyneensä viime aikoina maalaamiseen.

– Kaipaan Helsinkiä, mutta haluan asua huomattavasti rauhallisemmassa ympäristössä. Olemme yhä virallisesti naimisissa, eikä täältä aja kun 45 minuuttia Andyn luokse, jos siltä tuntuu, Angela muotoilee.

– Andyllä on omat jutut Helsingissä. Minä olen löytänyt elämälleni tarkoituksen täältä, Angela tekstasi Seiskalle.

mccoy
Värikäs pariskunta on ollut yhdessä lähes 30 vuotta. – Olemme yhä virallisesti naimisissa, mutta Andy asuu Helsingissä, ja minä täällä, Angela totesi Seiskalle.

Naisten kaadoilla elämäkerrassaan kehuskellut Andy ja Amerikassa syntynyt Angela ovat olleet naimisissa lähes 30 vuotta.

Lue myös: Erikoisia ja levottomia vieraita! Andy McCoyn hotellimajoittuminen hämmästyttää Helsingissä

Andy muutti jokin aika sitten usean kuukauden hotellissa asumisen jälkeen Helsingin kaupungin omistamaan taloon, jossa on bändikämppiä, työtiloja taiteilijoille sekä pieni kahvila–ruokala.

Talossa ei ole asunnoksi kelpaavia huoneistoja, mutta Seiskan tietojen mukaan muusikko asustelee työtiloissaan, vaikka hänen osoitetietonsa menevät hänen ystävänsä kotiosoitteeseen.

Lue myös: Taksi muuttoautona! Kuukausia hotellissa asunut kohurokkari Andy McCoy muutti uuteen osoitteeseen!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!